MYS




Sitter här hos Julia :) Det blev som gamla dagar en underbar mys kväll med Ida och Julia :) Det tycker vi om! Vi har gjort allt från skrattat massa och ätit naturgodis. :)


PUSS O GODNATT


3 bilder från Frösakull till Tylösand







Nu ska dessa fötter gå från Frösakull till Tylösand! Tjejor om jag inte har kommit fram klockan 7 så får ni själva ta era fötter och gå ut och leta efter mig!

Igår och dagens shopping



Herregud det tar typ 100 år att ladda upp en bild! aha, Siiter här och äter mellanmål samtidigt som jag packar till Tranemo imorgon. Ville bara visa upp gårdagens, dagens shopping. Igår köpte jag dessa tre böckerna. Brukar komma i perioder då jag vill läsa och inte läsa och nu har jag kommit i den perioden jag vill läsa. Så dessa tre böcker blev det. Hoppas dom är bra. Stieg Larssons böcker ska ju vara bra har jag hört. Idag köpte jag denna bikini överdelen från H&M. Tänkte att jag ska ha den i Thailand och när jag åker till Rhodos i sommar. :) Ne nu ska jag titta runt lite på bloggar sen blir det taco kväll hos Hanna med tjejorna :)

Ha en bra fredag kväll! :)

KOM IGEN NU!

Hallå! Det skulle vara jätte kul och veta vilka som läser min blogg:) Skrev erat namn i en kommentar vetja! Då skulle jag bli SÅHÄR GLAD!


Snart Helg


Då var det redan Torsdag då! Bra att veckorna går så fort för imorgon ska vi tjejor träffas hos Hanna och ha taco kväll. :) Mysit.! Sen på kvällen åker jag till Tranemo över helgen.:) Tillbaka till min torsdag, den har varit ganska lungn hade samhällsprov som var enkelt som tur var. :) Sen har jag tillbringat några timmar i stan.

Jacka: Myrorna
Tröja: Mammas gamla
Halsband: indiska
Tights: Gina T

Ne nu måste jag ta ut pajen från ugnen. ! HEJSVEJS


i skolan






Som sakt vi hade ju redovisning idag i skolan. :) 60-talets mode. ! vi var ju riktigt snygga. haha. Redovisningen gick iallafall bra.

Kan ni gissa vem jag såg när jag gick förbi Gastons idag? En kille med neddragen keps? Joo ingen annan än Fredrik Ljungberg och herregud vilken snygging han är. !

Onsdag


Mockakjol: Secondhand
Tröja: gjort själv
Skinnjacka: H&M

Fin sak runt halsen!



Idag hängde detta halsband runt min hals, jag tycker den är fint. Specielt färgerna. Halsbandet kommer från Thailand.  Jaa hur mycket kunde det kosta? 10-20 kronor kanske. :)

Har precis pakat ner massa saker vi ska ha på våran redovisning i skolan imorgon! Vi kommer helt klart se snyggast ut. Bilder kommer imorgon. Temat är 60 talet mode!

Topp 6 i min garderob

1. Korsett från H&M

2. En till koresett från H&M

3. Min skinjacka från H&M

4. Fransväst i mocka från secondhand

5. Min klänning från Monki

6. Och min sjorta från myrorna


+ mina levis shorts och min mockakjol och mina randiga tröjor, och kavajer.

Det är ingen vanlig dag...




... för det är Sandras fördelsedag. Hurra, hurra, huraaaa. :) Grattis syster på 19 års dagen. Tyvärr kan jag inte vara där och sjunga för dig men det kanske bara är bra. Då kanske du bara för höra 1 låt och inte 3 som du brukar. Mamma brukar sjunga "med blommor och blad vi firar denna dag vi gratulerar våran Sandra idag" Pappa brukar köra " Jag må hon leva, jaa må hon leva, jaa må hon leva ut i hundrade år" och jag sjunger " det är ingen vanlig dag för det är sandras födelsedag"  Grattis iallafall vilken låt du får höra.!

Tillbaka



Jaha då var man tillbaka i skolan. Helt okej ändå, kan säga att vi tjejor var väldigt glada att träffa varandra igen.  Vi skrattade hela dagen. :) Hade redovisning i Historia idag med, gick bra.
Efter skolan satt jag och Bettsy i bibblan och pluggade, gick suvärent ju. Jag har helt klart hittat en ny studie metod. Sen bar det av till friskis& svettis för att svettas rejält kan jag säga!.

Kjol: Monki
T-shirt: Åhlens
Väst: myrorna
Skärp: myrorna

inspiration från tidning


När ja var i Borås så kikade jag och Sandra in på Bianco. Ibland kan dom ha grymt snygga skor och accensoarer men ibland är det verkligen inget att ha. Ja som sagt ,denna gång blev jag mer inspirerad av kläderna dom hade på modellerna än skorna. ! Denna underbara klänningen skulle jag inte tacka nej till. Kanske nästa projekt för min del att sy? mmh kanske blir lite svårt. Men varför inte. :)

ELLE



Läste ELLE nyss och såg dessa skor i tidningen. Tycker att dom är sjukt snygga. Tänk bara vad ett par såna här skor gör en hel outfit. Ljusa korta tighta jeans som slutar vid anklen, Vit transparent t-shirt och ett par snygga solbrillor och dessa skor. JA TACK!

Slapp söndag.


Har på mig en slapp söndags outfit idag.!
Jeans: Ceap Monday
Tröja: Monki
Väst: myrorna

Lördag! :)




Är så förbannad på mig själv. Råkade ta bort alla kort på min kamera som vi tog igår på kvällen. jajaj det kan ju hända faligare saker. Igår hade vi iallafall jätte kul. Jag, Malin, Renate åkte snowracer, första åket vi skulle göra var katastrof. Vi åkte nästan in i ett träd och jag höll på att bryta foten. Sen när vi hade suttit i baken x antal minuter gick vi in för att basta. Skönt! Idapida kom och vi alla tjatade på. Sen kom Lisa från Borås och vi började laga mat. Mh det var skit gott. :) Efter mycket prat började vi göra pollykladdkaka och den var så god! Filip, Oliver, Hansen kom upp och vi satt och tjatade några timmar tills vi bestämmde oss att gå ut. Vi gick hem till Ida och lämnade av henne och jaa man kan ju säga att kvällen var fylld med snökrig, kyla, skratt och krossat glas. Kom väl hem runt 3 och la oss vid 4 tiden. Idag har jag inte gjort något mer än att säga hej då till Malin, Lisa och Renate som sov här i natt och en promenad med Sandra.

Snygg



Hur snygg var inte denna? Dock lite dyr. Den kommer från Balmain.!

mina brudar!



Idag kommer dessa brudar till mig. :) Vi ska åka pulka, basta och bara mysa ikväll. Ska bli mycket kul eftersom jag har saknat dom så.!

Vänd ryggen till!






Sådär! då var lite saker klara iallafall. Kan ju säga att Sandra är mycket bättre på att sy än jag. Hon har gjort den sista t- shirten. Men jag blev nöjd med mina saker. Körde fokus på ryggen denna gångn och nitar längst fram på linnen!

hejohå


Här arbetar vi för fullt. ! Visar upp resultatet sen. :)

En runda runt sjön och en fika är det jag har hunnit med idag!




Jaha då var klockan redan mycket. Har precis kommit hem från en runda runt sjön och en fika på fiket med pappa!. Väntar på att Sandra ska komma hem så vi kan börja och sy snart. Frågan är bara om denna gamla symaskin går i gång. Den är ju allt från 60 talet. 

20 kronor





Igår var jag på Lager 157 i Gällstad. Köpte denna klänningen för 20 kronor. Inte dåligt.! Köpte även en t-shirt som jag ska fixa lite med ikväll och ett halsband. Josefin kom även igår med. Vi åt apelsin, gjorde roliga grimarser och spelade sanning och konnsekvens.

Nu sitter jag bara här och slöar. Uttråkad till 100%. 


Halv dagens



Kan väl säga att detta är en halv dagens. Har ju inte fått på mig kläder förrän nu. Har suttit i pjamasen och mysit och kollat på One tree hill. Jag passar på att låna syster Sandras kläder nu när jag är hemma i veckan.

Tights: Cheap Monday/ Weekday
Kofta: amnesty secondhand i Halmstad.
T-shirt: Gina tricot
Skärp: Myrorna
Halsband: lite ihop plockade.

ME LIKE!



Va inne på stockholm streetstyle innan och så dessa jeans. Skit va snygga. Någon som vet vad man kan hitta dessa? JAG VILL HA!

SY..



Imorgon ska jag och syster sy. Tänkten att jag skulle göra ett linne av det blå tyget. Av den vita t-shirten ska jag göra som när man var liten. Ta en potatis skär ut den och trycka tryck på t-shirten. Får se om det blir bra. Hoppas det. ! 

Nu ska jag fortsätta kolla på One tree hill. Det är bäst!

Dagens Outfit


Skor: din sko
Skorts: Levis från myrorna
Tröja: systers från weekday
Pälsväst: Present från idapida som hon har köpt i Miami. TACK IDA!


Full rulle.





Herregud vilken dag, sitter typ nu för första gången. Dagen började med att jag gick upp klockan 7 för att åka in med bussen till Borås klockan 8. Var framme klockan 9 och mötte upp Ida.:) Var med på hennes matte lektion en stund. Tjejen kom ju hem från Miami igår och hon hade shoppat massa fint. Inte alls avensjuk, fick en jätte fin pälsväst av henne. Sen när matten var slut träffade jag syster. Vi gick ner till stan för att kolla på ett par glasögon till henne. Och glasögonen på bilden blev det. MYCKET snygga på måste jag allt säga. Sen vidare i lite affärer och efter när vi var hungriga gick vi till peparoni och tog hos en STOR salladstallrik. Åh den är såå god.
Tog bussen hem klockan kvart över ett för att träffa Renate och Malin för att simma. 850 meter blev det. Inte dåligt tjejor. Sen blev det att gå och gratta en Maya som fyller 5 år idag.

Slänger in en dagens snart. :)

pssst.




Jag håller på att göra något väldigt hemligt i min källare. haha, ne så hemligt är det inte. Kan ni gissa vad det är? eeh ni fattar nog att jag håller på att göra en tavla. Och den blir fruktansvärt ful. Tänkte att nu ska jag göra en jätte fin tavla. Cool, häftig, snygg. Men det hela slutade med att jag kladdade över allt så den blev hel röd och så råkade det komma lite blått i det röda. Menmen få se hur det slutar, om man ens kan hänga upp den på vägen. Det återstår att se! :)

Tillbaka till skolan?



Tjohej! Började dagen med att gå upp kl halv 10 och lurade sandra att hon hade missat bussen. Alltid lika kul att se någon få panik. haha :) Sen blev det frukost och fixa sig för att besöka gymnasieskolan här i Tranemo. Kul att träffa Lisa och Renate. Dom är alltid lika glada. Sen imorse fick visste jag inta alls vad jag skulle ha på mig så tog fram min gamla jeansjacka som jag köpte på myrorna förra året och klippte av den så att det blev en väst istället.! Fint tycker jag.

Väst: myrorna
Tröja: Hittade i mosters gaderob
Tights: Gina som är klippta lite i.

H&M





Slappt.
Skönt.
Fint.
Ja tack.
Från H&M

JUST NU!



Sitter jag och pluggar samhälle och dricker en kopp te. Typist att man ska behöva plugga när det är sportlov och allt. Jaja ska iallafall plugga ett tag till så får man det gjort. Väntar på att syster ska komma hem klockan kvart över 2 för då ska vi ut och springa. Kan tänka mig att hon kommer springa skit fort och jag kommer där 20 meter efter och ropar VÄNTA!
Nee nu tillbaka till samällsekonomi och min kopp te. Hejsvejs så länge!

Landet





Jahopp då var man tillbaka i hemtrakterna igen. Eftersom jag har sportlov nu tänkte jag att spendera lite tid här hemma.
Har varit i Gällstad idag, hälsat på min moster och morfar. Vi tog en liten sväng förbi Götåkra och det kan man verkligen kalla landet. Kolla bara bilderna, kor, hästar och ladugådar. :) Lilla Sigge får också säga hej här på bloggen. Kan tänka mig att han är ganska arg på mig eftersom jag tog typ 50 bilder på han, stackarn.

NU BEN & JERRY med systerryster.

Detta vill jag ha.


Örhängen från Forever 21


Hennes byxdress

Denna jackan

Dessa från asos


och denna till topshop.!

Alla <3 dag


Då var det alla hjärtans dag dag då! Ska inte göra så mycket mer än att jobba idag igen.  Alla människor åker ju bort, Emma är i Spanien, Hanna i Grekland, Lina åker till Spanien idag, Elisabeth åker uppåt i landet, Ida är i Miami. Ja och jag är kvar i kalla Sverige. Men jag drömmer mig bort och tänker på våren/sommaren då jag skulle vilja ha dessa skor på fossingarna. :) Helst skulle jag vilja ha dom till ett vitt stort linne istoppat i ett par Levis 501, och ett par pilot glasögon på det. Det skulle inte heller vara fel att vara brun. åå vad jag längar till sommaren då man inte behöver ta på sig världens största jacka utan att man kan ha bara ben. :)

HA EN UNDERBAR ALLA <3 DAG!

Smyginlägg av Bettsy

Hejsan alla Lisas läsare. Elisabeth (aka Bettsy) här.

Jag har hjälpt Lisa med hennes design och hon får säga vad hon tycker så jag inte fortsätter i onödan. Hon vet inte att jag har lagt in den så det bli suprise när hon loggar in nästa gång =) hihi vad festlig jag är.

Idag var jag hos Lisa i Frösakull och åt frukost o tog en massa fina bilder (som ni redan kanske vet; om inte bläddra neråt o ta en titt o lägg en kommentar!) och det var dunderkul. Lisa har så mycket ideer så det bli aldrig tråkigt när man är med henne! Vi kommer bli bäst i London, inget snack om det.

Gonatt från
Bettsy

Fredag


så här såg jag ut på stranden idag.
Skor: Din sko
Jeans: CM
Tröja: mammas gamla
Kavaj: H&M
Pälsmössa, handskar: Elisabets

Ikväll blir det jobb på Gillbergs, helt okej ändå, pengar som pengar ju. :)

Februari bilder




3 bilder från stranden idag.!
Tagna av mig.

Elisabeth






Klockan halv 10 låg jag och sov, samtidigt kom Elisabeth så det var bara att stiga upp och börja göra scons till oss.
Sen ta på sig varma kläder och ut och fota. :) Det var riktigt kul och ganska varmt vid havet när solen kom upp.
Nu åkte bettan precis och hon skulle fixa och trixa lite med min blogg idag tror jag. :)

Dagens shopping


Denna kavaj från H&M. 250 kronor.
Hanna! jag tror att vårat shoppingförbud för februari är slut nu va? haha, höll inte detta mer än 1 till 2 veckor tror jag.
Nee men jag har bestämmt att jag inte ska shoppa så mycket för nu måste det sparaa pengar till London i tvåan, eftersom jag ska vara där en termin kommer det att gå åt mycket pengar.

LOV



Jajämen då var det lov, det ska firas med naturgodis och negerbollar. Dagen började med bad på Sannarpsbadet. Livräddning och simmning. Sen var det matte prov, och det gick väl inte så bra om man säger så. Sen flöt dagen bara på. Slutade och tog bussen in till stan där jag mötte upp mammsen :) sprang in till H&M och köpte en jätte snygg kavaj. (vissar sen) och en present till syster som fyller 19 den 23 februari. Sandra du kommer inte bli besviken på ditt paket. :) Sen fort som tusan iväg till Polisen och få ett nytt pass. Jag kan inte förstå att man blir så fruktansvärt ful på varenda kort.
Nu sitter jag här och väntar på att mamma och pappa ska åka iväg och kolla på handboll. Skönt. slipper man höra dom tjata hål i huvudet på en. 

Jeans: Ceap Monday som jag har gjort sönder.
Tröja: gjort själv.

My new shoes..


För några månader köpte jag dessa skor på wedins för 24, 50 för att vara exakt. Tyckte väl att dom var lite tråkiga då utan jag gillade mest mockan på skorna som blir modernt i vår. Så idag gick jag in på en symaskin affär här i Halmstad och köpte hem lite nitar. Så här blev det. Mycket fint tycker jag. Fick insperationen från dom ballerina skorna som kommer ifrån Zara med nitar på. Skillnaden är att dom skorna kostar mycket medans mina kostar ca 50 kronor. :)


Före


Efter

HA EN BAR KVÄLL! nu börjar Top model.:)

Onsdag



Hej Hallå. Då har man precis kommit hem från ett träningspass på friskis. :)
Hade spanska prov idag. mm? gick väl sådär. Imorgon har vi matte prov och jag har inte ens öppnat mina böcker än. Skyller på att det är snart lov. Imorgon slutar vi. :)

Levis shorts: myrorna
Tröja med knappar på: Gjort själv
Kavaj: vero moda

Tänk va lite vatten kan göra!






Bilder tagna av mig

KRAM

Tisdag



åå blir avensjuk på alla som har sportlov denna veckan, själv måste man gå upp tidit och gå till skolan. Men nästa vecka är det min tur att sova ut.:) Dagen har väl inte varit så händelsrikt mer än att jag äntligen vet vad jag ska välja i mina inviduella val. I tvåan blir det Retorik och Människa i utveckling ( hette den så?) roligt verkade iallafall vara.

Va ute och fotade lite innan, visar upp sen :)

Detta har jag på mig idag:
Skor: Din sko
Tights: gjort själv ( älskar nitarna på sidan)
Skinfakejacka: H&M
Halsband: gjort själv.

:)

Har helt glömt av att visa min nya väska som är väldigt gammal. Moster köpte den när hon var i tånåren, och nu får jag låna den. :) Den är mycket finare i verkligheten.






psss imorgon åker Hanna till Grekland, ha en underbar tripp kära du :)

Klockor





Nu till våren när man är brun skulle jag vilja ha en klocka i någon snygg färg, helst en röd.
Klickade in mig på asos innan och hittade dessa.
Den fösta kommer från adidas och kostar ca 600 kronor.
Den turkosa kostar ca 200 kronor.

Ni missar väl inte Gossip Girl som är på 5:an nu va?

Powerwalk?








Bilder tagna av mig.

Jag sa till mamma imorse att nu jävlar ska vi gå en powerrunda i högt tempo. Direkt när jag kom ut så började jag fota en massa, och när jag ville gå fort ville massa se på den vackra naturen. Så våran powerwalk runda slutade med att vi båda gick krokarmade och knappast röde på våra ben. menmen det var iallafall fint väder.

NU: plugga spanska.
SEN: efterlängtade one tree hill börjar igen. :)


PYSSELMYS








Dessa saker gjorde jag och Lina igår. Blev faktist ganska bra resultat. :)
Hade iallafall en jätte bra dag igår. Var först i stan med Lina och köpte massa material till våran pysselkväll.
Hem till Lina och käkade lunch och sen var det bara börja med pysslet. :)





TACK FÖR EN HÄRLIG DAG IGÅR LINA!

Ni är underbara


Lina, Josefin, Jag och Hanna.

Igår var en helt underbar dag. Slutade skolan kl 11.20 åkte buss in till stan och sedan hem till Hanna. Vräkte i oss Cheescake sedan åkte hem till mig. Lina och Josefin kom och vi åt lunch här. Vi gjorde en powerpoint till ett arbete vi ska ha på onsdag i skolan. Emma kom, Bettsy kom och vi hade en jätte rolig kväll med massa mat och mycket skratt :)<3

Klockan 1 ska jag in till stan och träffa Lina, vi ska ha en pysseldag. Tänkte att jag skulle sy och fixa lite. :) visar nog upp resultaten om det blir bra. :)

HA EN BRA LÖRDAG!

HEEY


Jag och Hanna dampade järnet innan. Tog på oss massa olika kläder och lekte med min nya kamera :)
Detta blev resultatet. Klädda i korsett från H&M och kjolar från secondhand.

PUSS ha en bra fredag kväll. NU massa mys med underbara flickorna. :)

Dagens


Fransväst: secondhand
Skjorta: hittade i mosters garderob
Tshirt: Gina
Leggins: Gina som jag har gjort sönder.


Skor




Idag var jag hos Hanna en snabb runda. Titta vilka snygga skor jag hittade i hennes garderob :) 
Nitskorna kommer från Zara och kostar ca 1000 kr.
Dom andra brunda skorna hittar man på Topshop runt 1000 lappen de med.

Torsdag

Då var det redan torsdag, shiit vad veckorna går fort fram. :) Imorgon blir det massor med mys med Lina, Hanna, Josefin, Bettsy och Emma. Och idag åker ida den lilla skiten till Miami också. underbart ju :)



Detta har jag på mig idag.
Kjol: secondhand
Skärp: secondhand
Blus: H&M
Armband: present

Onsdag

Hejsansvejsan! Idag har jag varit och tränat på friskis. Skönt!
Annars en helt vanlig dag i skolan. Josefin var överlycklig, hon skrattade hela tiden. Idag var det också kavajdagen, Både jag Lina och Hanna hade kavaj på oss. Såg nog ganska roligt ut.


Kavaj: Vero Moda
Skjorta: Myrorna
Och converse och röda läppar till det.!

...




Jag och mamma va ute och gick på stranden idag. Blåste som tusan och jag vill ha sommar nu!

RSS 2.0