Marinfestivalen






Jag och Lina har gått runt och strosat runt Marinfestivalen. Ätit Kebabtallrik och tagit det lungt. Fotat lite också. En bra dag!! 

Tröja: Linas
skinnväst: MQ
keps: hm
skor: dinsko 

Bilden blev jätte liten!



Shorts:secondhand levis
tröja:hm
tröja: bik bok
skor: converse

JULLAN








After beach idag! Julia har också kommit hit, så ikväll blir det party för hela slanten! :)


Bellandersson.blogg.se





På söndag ska denna gryma tjejen fota mig! Ska bli skit kul eftersom vi båda har massa ideér. Gå in på hennes inspirerande blogg vetja bellandersson.blogg.se
Jag hoppas det var okej att jag snodde lite bilder från din blogg.

Club Monday


Londonträff






Nu ska jag dra in till stan för att sen ta en buss med Bettan till Oskarström. Blir en liten Londonträff!! Dock vet jag inget om min väldmamma än. Får väl ta och ringa om jag inte hör något snart. Detta har jag iallfall på mig:
Skjorta: pappas
väst: MQ
cykelbyxor: hemmagjorda
skor: hm

TISDAG







Vi var ute och lekte lite med kameran innan. Det blev både seriösa och mindre seriösa bilder... Enjoy!
Bild på dagens outfit kommer senare!
Puss på er

Gårdagens fest kläder!






Igår blev det utgång till Club Monday, Herregud så mycket folk men det var kul! Såhär såg jag ut då.

Skinnklänning: Gina
paljetjacka: bik bok
Skor: dn sko
smycken: från halmstads torg och present

MALIN VILL VARA RUBRIKEN!



Regnar i halmstad idag då blev det att trycka på sig gummistövlarna. Till det hade jag ceap monday jeans, glittertröja från myrorna, tröja över det från bik bok, tygväska från lindex.

Bara så ni vet är Renate fotografen!

MINA UNderbara tjejer!




idag mötte jag upp mina "bonna-tjejer" i stan halv 3. Inte sett de sen midsommar så det var mysigt! ikväll blir det partaj med de, vi laddar upp med tacos och vin. Kolla mitt balla armband jag köpte på torget idag, 50 spänn! love it


24/7

Just nu delar jag allt med ita, Samma tandborste, säng, mat, dricks, stuga. Ja allt! Om ni undrar varför jag inte bloggar är för att jag har flyttat in hos Ita nu i några dagar och kommer nog stanna där tills hon slänger ut mig. :) Det är jädrigt skönt, Sover till klockan 1, kollar på one tree hill hela dagen, snackar skit till klockan 3 på nätterna. Mh, jag skulle lätt kunna ha sommarlov hela livet.




Jag och lill-lill :)

Röda läppar









Detta hade jag på mig igår,
Kavaj: zara
klänning: hm
skor:converse
och röda läppar!


Tomas Ledin






Jag kan nog tänka mig att Lina Palmgren är den segaste personen som finns. Det tog ca 1 timme för henne att väja vilka kläder hon skulle ha på sig. Och sen ca 30 minuter vilken restaurang vi skulle gå till. Men hon är söt och vi hade en jätte mysig kväll. Dock ska vi då inte prata om stället vi åt på. Eller hur Lina?. Men det var sjukt mycket folk ute vid Tylösand och det verkade som om lilla Lina är en idol till Ledin. Hon kunde ju varenda låt!! :)

Så.Här.Ser.Jag.Ut.Idag






Idag har jag köpt världens bästa One tree hill 4. Älskar verkigen den serien. Jobbet kallar om 55 min. Sen är jag ledig Onsdag, Torsdag vilket är väldigt skönt!!

kjol: åhlens
magtröja: klippt av från gina
tröja: bik bok
Smycken, secondhand och gjort själv

MÅNDAG..



Gjorde min lilla t-shirt till en bikini idag! Det enda jag gör om dagarna nu för tiden är att jobba, PENGAR TILL LONDON= SHOPPING!

En regnig dag.

Har precis kommit hem från stan, eller precis och precis. Har suttit i bilen i 30 min för det pissade ner. Blev iallfall en brunch, stan och sedan sola med syster. Både jag och Sandra var som dränkta katter. Så var inte jätte sugen på att ta en outfit bild när det droppade från min tröja eftersom jag fick ha den som paraply!!


Syster och jag i vintras. Myskläderna på och blåa om tungorna eftersom vi hade ätit världens godaste cheesecake!

Dagens igår!



Skor: dinsko
shorts: lee
cykelbyxor: hemmafixade
t-shirt: gina
halsband: sandras från hm


after beach+ fiesta










Vilken bra dag det var igår! Först after beach med bandet duojag vilket gör att det aldrig är dåligt. Gjorde en liten tabbe där men det löste ju sig skit bra!(hemligt, haha) Sen hem, dricka lite, fixa och sen förfest. Cyklade bort till Tylösand och fiesta med Peter Siepen.  

............

Jag var hos doktorn i tisdas. Tydligen hade jag virus i örat!! Jag hör typ ingenting och känns som jag har lock i hela öret. Tro satan inte min chef sa att jag skulle trycka in två droppar oliv olja i örat. Såklart testade jag, blev mycket värre. För typ 10 minuter sedan kom ita med en handuk fylld med vitlök och detta skulle hon trycka upp i örat. Va tror ni resultatet blev? Mycket värre. Jag hugger snart av mig örat!!

Uscha vilket deprimerande inlägg detta var. Imorgon är jag ledig och då vet man aldrig vad som kan hända i Lisa Henningssons värd!

Summertime





Åh sommar, Allsång på Skansen. En cider i handen och tjöt och skratt med syster. Tur att vi är mer sams idag än igår iallfall. Ingen köttläpp idag nej. (haha)

Skjorta: sandras secondhand
cykelbyxor: linas
skor: sandras från wedins

En slapp söndags outfit


tröja: monki
shorts: levis secondhand
skor: din sko
tygpåse: lindex

Nya


Mina nya skor. 99 kronor rea på din sko!

Heja hundvakterna!





Gårdagens klädval




Uscha, vad jag har varit dålig på att uppdatera! Smisk på mig. Jag och Lina har iallfall varit grymt bra hundvakter och vi har haft riktigt mysigt! När vi väl skulle sova så ville ju inte lilla Wanda sova, jag och Lina hade problem ska ni veta. Vaknade ju också att något exploderade klockan halv 4 på morgonen. haha. Wiho, Sandra kom hem tidigare från Hultsfred, va vad det jag sa?

Jeans: CM
blus: hm
skinnväst: MQ

Lina palmen är min prinsessa! :)

Jag och Lina är hundvakt ikväll och för tusan vilka bra sådana vi är!!!

Din sko såklart!



Dom här skulle inte sitta fel att ha i min garderob till hösten!

DETTA ÄR JU BARA FÖR SKILIGT! (Kommentera om någon fattar sista ordet! haha)

Här om dagen sa jag: Alltså, jag blir ALDRIG sjuk!
Jaha, nu ligger man ner krypen i sängen, huvudet bankar som aldrig förr, halsen svider som om jag har stoppat ner hundra knivar och kan inte få upp dom. Med andra ord, Jag har blivit SJUK!
Men detta löser sig med lite Coca Cola light, några jordgubbar och knarka lite iprem så blir jag frisk tills imorgon. För inget kan stoppa min lördag med Lina palmen! Ne nu, SE TILL ATT FRISKNA TILL!


En kall dryck skulle inte sitta fel!

Ita gjorde min kväll lite bättre när hon sa detta:
Ita ringer mig: Lisa, kan jag komma till dig för att få en iprem
Jag: Ja men det är klart, kom
Ita kommer in till altanen
Ita: Jag ska bara ha en iprem, jag är sjuk.
Mamma: Jaså, vad är det med dig?
Ita: Jag är sjuk, Jag har mensvärk
Alla mammas och pappas kompisar ute på altanen: HAHAHAHAH
Hon är ju bara för härlig hon.

Jak&jil



16.00 kallar jobbet idag! Just nu har jag en väldigt tråkig blogg när jag jobbar. Men det är inte så konstigt när man sover bort halva dagen och sedan ska jobba! Ni kan ju alltid kolla in jak&jil bloggen som alltid inspirerar!

Snigelpost från Emma!













Den sista bilden bjuder jag och Emma på där! haha. Har iallfall fått bilderna från sniglen kan också kallas Emma. Bilderna är från dag när hon fyllde hela 17 år. Emma är riktigt söt hon precis som mina andra tjejor är. Puss på dom.

LONDON BABY!!


OMG! Jag har fått reda på min värdfamilj idag. Och tro banne mig inte att jag ska bo med en viss Elisabeth Pålsson! Detta kommer bli så bra, så himmla bra. Den 25 augusti smäller det och jag kan inte förstå att detta är sant! Får allt nypa mig i armen några gånger till.

25 augusti- 18 December i London. Kan det bli bättre?

Långklänning




Idag skrek Sandra på mig att jag skulle upp så vi kunde dra in till stan. Bra väckning! Så var inte alls taggad på att titta runt  affärer istället ville jag bara hem och krypa ner i min säng och sova. Tro mig, det gjorde jag också när jag kom. Nu sitter jag här  sängen och kollar på när Sandra packar till Hultsfred. Haha, min syster som skriker när hon ser en spindel, hur skall detta gå på hultsfred då? Jag sätter 100 spänn på att hon kommer komma hem tidigare. Men lite avensjuk är jag allt. Det får bli någon festival nästa år.

Långklänning: Present från Lisa i USA.
Skinnväst: MQ
skor: hm

Jag kör på hel svart idag!




Skor: hm
cykelbyxor: linas
t-shirt: sandras egen design
tröja: bik bok.

Jobb idag igen! 17.00 börjar jag!

.....



Så här såg jag ut hos Lina när jag var där. Nu väntar jobbet klockan 13- 21 eller nått.

Skor, tröja: hm
väst: myrorna
väska: lindex

Scorett


Närmare titt på skorna. 500 kronor scorett.

vackert!



Nyckelpigan kan vara ett bland det vackraste djuret. Tycker jag iallfall.

Hos Emma var det underbart som alltid. Dock glömde jag min kamera så jag väntar på bilder. Har hängt vid Linas place ett tag med. Badat pool och myst. Åh det är sommar och jag ÄLSKAR DET! Jobbet om 45 min. Puuh!

Dagens, Kvällens





Jag och Sandra tog en liten tripp till stan innan. Kom hem med en sjal. ( den jag har på bilden). Och ett par skor. ( dom jag har på bilden) Dessa skor är sååå jädrans snygga. Visar bättre bild imorgon. Nu ska jag iväg till Emma. Slänge bara på mig min nya skinnväst och ett par klackar. Så svisch blev det ett snygg kvällens.

Skor: scorett
shorts: levis weekday
t-shirt: åhlens
skinnväst: MQ
sjal: secondhand

Emmas dag idag!

Har köpt två så sjukt snygga grejor idag. Tänkte redan ha på mig dom ikväll! Så då får ni se bilder. EMMA FYLLER ÅR IDAG!! GRATTIS GODING. Detta ska firas i massor.

RSS 2.0