Guld/gull



Har inte så mycket att berätta än att vi har sjukt mycket i skolan nu. Så idag gick jag ch Emmy till Starbucks för att pugga. Ja "plugga". Vi kom in på så mycket roligare samtalsämne. Så nu har man en hel kväll med plugg som väntar och ett historia prov imorgon.

Skor: hm
kavaj: hm
skor: din sko
t-shirt: primark

GODNATT


Foto: Bella Andersson

Ne nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Återkommer när livet är roligare, som imorgon typ. TJING!

Helgens shopping



Allt från H&M. Imorgon åker mina föräldrar och jag kommer sakna dom så. Men om 3 månader träffar jag dom igen.


Turist dag






Japp, det har vi haft idag. Oxford street för shopping, Picadilly circus, Big Ben, London eye och massa mer. Kändes väldigt konstigt att vakna upp att man får en puss på var sin kind av sina föräldrar. Det var inte igår precis. Imorgon blir det massa mer turist kort kan jag tänka mig. Hejsvejs!

Onsdag



Fy satan i gatan vilken träningsvärk jag har i mina lår bara för att jag har sprungit lite på idrotten. Det måste ju betyda att jag måste röra på mina ben lite oftare. Fast det är inget jag orkar göra just nu. Ni väntar skolböckerna igen!


Kärlek från bella!











Förra veckan fick jag ett brev och brevet var inte från vem som helst utan från underbara Bella Andersson. Hur glad blir man inte då liksom? Fick iallfall bilderna från fotograferingen vi gjorde i sommras och här har ni 8 bilder av ca 400. Så jag har mycket att visa er. Ne Bella är en riktigt GRYM brud och när hon kommer ner till London ska vi allt gå ut och vara riktigt galna!








hej där!



Orkar inte berätta så mycket mer än att vi hade Svenska prov idag och det var därför jag hade på mig denna kjol. Det är bara jag och halmstadborna som fattar varför! Sen har jag suttit kvar i skolan till halv 7 för att göra ett arbete med Emmy. Och nu längtar jag tills på Torsdag.

Kjol: present från min ida
t-shirt: beyond retro

Måndag igen.


8-5 idag. Inte jätte kul när man ska springa runt, runt Richmond vid 4. Det kändes i benen allt. Nu kommer snart Jullan och Sandra med massa nya kassar hoppas jag. Hur ska dom få med sig allt är ju frågan. Antagligen får dom typ ta på sig 5 tröjor och 2 byxor och två par skor typ!

Vendome





Vip och gratis drinkar, det gillar vi! Nu är jag helt slut och ikväll blir det en myskväll med Julia och Sandra. Härligt, det kan behövas.

Stonhenge och bath










Åkte kanske i 6 timmar för att se några stenar och något heligt vatten. Så var inte speciellt kul. Men här har ni lite bilder under dagen igår. Nu ska jag Julia och Sandra dra till Kingston. Sen ikväll blir det in till London för en rolig festkväll.

ÄNTLIGEN!



Nu är äntligen mina godingar här! Underbart. Vi har precis varit ute och käkat, myst runt i affärer och haft as bra verkligen. Nu kan jag kanppt vänta till helgen. Den kommer bli galen!

Skinnbyxor: zara
kavaj: primark


Julia och Sandra

Jag och Julia


Syster och jag


Imorgon kommer dessa böner till mig och jag kan kanppt vänta. Vi kommer ha så sjukt kul och jag har saknat dom så mycket! Så imorgon på waterloo station kommer det bli kramkalas.

Vem blir hemskickad först?



Kolla vad Sofia har lagt upp på facebook! Inget annat än vår underbara klass SPEU08.


..



Nu har man suttit och pluggat histora i två timmar så det får duga för en stund iallfall. Annars en helt vanlig dag i skolan. Emmy äter sina torra toast till lunch fortfaranda! haha. Någon som har något bra förslag på matlåda till Emmy så kan ni ju säga det nu! Ne nu ska jag ner till Bettan och störa henne lite i pluggandet. Kul att störa andra när man själv är klar. Det är piss väder i London får dom som ville veta det.

MÅNDAG..

Nu är ännu en lång skoldags måndag slut och en dag närmare till Sandra och Jullan kommer. Hur söt är inte Ida som gästbloggade här igår då. Du är underbar vännen, saknar sig som tusan och såklart kommer vi ha massa rhodosfeelings när du kommer. Kan knappt vänta!


LISA MIN LILLA SKIT



Detta var inte den nyaste bilden ni har skådat, men den visar min kärlek till min bästa vän Lisa Henningsson som befinner sig i London. Det är alltså inte Lisa som skriver utan det är ingen annan än Ida Carlsson. Idag var det första gången sedan Lisa åkte som jag fick höra hennes röst och då fick jag också äran att gästblogga :) Kan ju inte säga mycket annat än att jag är grymt avundsjuk på fröken Henningsson nere i London. Hon shoppar och lever livet! Men jag kommer dit, vänta bara.. Då blir det lite Rhodosfeelings, eller hur Lisen?

Det jag ville säga med inlägget var att jag saknar dig jättemycket min lilla skit. Det blir härligt att få träffa dig igen och brottas lite, prata snusk och leka lekar! Ha det kanon bra nu och ta hand om dig! När du kommer hem är det du och jag som drar till NORGE! :D

JAG ÄLSKAR DIG LISA
FÖRALLTID DU OCH JAG
FÖRALLTID VI
FÖRALLTID IDA OCH LISA <3


Tack för mig!

/IDA



KVÄLLENS


skor: zara
skinnbyxor: zara
zebrablus: beyond retro
paljetjacka: bik bok

HELGEN!

FREDAG




Jag, Emmy och Emmys syster och lite annat folk dansade loss på Oceana i Kingston. Karaoke blev det också och tro det eller ej, två killar kom fram och sa att vi hade riktigt fina toner! haha. Om ni vill se lite klipp från kvällen så klicka in på emmyyaltemyr.blogg.se

LÖRDAG




Började kvällen i hyde park vilket var mys. Sen tog vi tuben vidare och jag säger bara jävlar va alla verkar tycka om svenska tjejor. Efter lite felåkning var vi äntligen framme i twickenham. Hade en riktig trevlig kväll och hey vi får ju inte glömma att vi tjänade 2 pence av att dansa och sjunga vid buss stationen!

Lite härliga citat under natten:

" Känner du ingen som jobbar på arla? ring någon som jobbar på arla, dem är vakna nu!"

" Men skriv det inte på hans arm, det kommer inte synas ändå!"

F



Igår dansade jag i denna klänningen! Det var en riktigt lyckad kväll med rosevin och utgång i Kingston. 7 dansgolv så det kunde ju inte bli något annat än lyckat! Ikväll drar jag och Bettan in till Oxford street, möter upp lite folk och kollar på Last night of the proms i Hyde park!

Torsdag

Efter skolan blev det parkmys med massa halmstadsbrudar! Kakor och jordgubbar stog på min parkmeny. Så nu sitter jag här och gör inte så mycket. Längtar till en vecka då Jullan och Syrran kommer! Det kommer bli megakul.

shorts: levis från rokit
zebrablus: beyond retro
tröja: bik bok
hatt: hm


Skolan



Början om typ en timme! Idag får vi se vad som händer, har inga direkt planer. Det är strålande sol i London, UNDERBART! Pussss

:D



NU är jag äntligen hemma efter en ganska jobbig dag. Efter skolan gick jag och emmy ner till vårat gym och tränade och jag säger bara, usch vilken dålig kondis! Jaja, får väl jobba på den om jag orkar. Sen drog vi till Richmond för att gå till tesco för att köpa mat. Våran kvällsmat blev varsin ben & jerry´s burk, en typ vit macka och någon äcklig dricka som jag fick ont i magen av. Sen får vi inte glömma Emmys fina kommenter: Lisa, du äter som en man! Tar det som en komplimang, man vill ju inte direkt äta som en mus. Sen tog vi bussen till nått ställe för Emmy skulle kolla på nån gymnastik grej. Sen en förvirrad Lisa på Richmond station, men va tusan, hem kom jag iallfall.

Sovmorgon till klockan 9 imorgon. Det kan jag behöva!

t-shirt: beyond retro
skinnväst: MQ
skor: dinsko
röda läppar


Det var varmt!



Kavaj: beyond retro
jeans: gina
skor: dinsko


Jag är glad idag




 Okej, det är tisdag. Typ världens tråkigaste dag. Men solen har varit stark hela dagen i London och Jullan och Sandra kommer till mig om en vecka! Idag hade jag och Emmy världens mega fika på Starbucks! Herregud, 4 olika kakor, sen var min mage full av skit kan jag allt säga! Det var riktigt mysigt iallfall. Imorgon ska jag med emmy på nån gymnastikgrej så jag kommer vara hemma runt halv 11, så inget bloggande imorgon!


.

Skola idag mellan 8- 17! Uscha, sånna dagar tar död på en. Och det blir inte bättre när sista lektionen är idrott heller! Så därför fick det bli en liten dålig outfit bild. Hade egentligen på mig strumpebyxor också men orkade inte ta på mig dom efter idrotten.

Åh, jag och Bettan har 3 stycken ben and jerry´s i frysen som vi har fått helt gratis! :)


Allt second hand!



Brick Lane Market!



Om man har blåser under fötterna har man fan med gått långt! Tror att jag och Bettan har gått i 6 timmar och åkt buss i 4. Eller jag tror inte, jag VET! Men man kom hem med 7 nya plagg. Köpte ett par sammetsleggins som var för stora, så jag kommer att vara så snäll och ge dom till syster! Sen köpte jag också en as ball jacka. Men när jag kom hem märkte Bettan att det stod ölmärket Budweiser på hela ryggen! haha, så det blir lagom kul att gå runt med den jackan runt alla lärare!


HEJA SVERIGE!!



Sverige vann i sista sekund och vilket ös det var då! Alla skrek och hoppade som aldrig förr. Då blir man taggad. Så jag, Emmy och Bettan firade med pizza på tåget, haha. Blev en ganska tidig hemgång ikväll eftersom jag och Bettan ska till någon second hand marknad imorgon som öppnar klockan 9. Så det blir upp med tuppen klockan 8 imorgon. Så godnatt!

Allt från Zara


Starbucks




Idag vaknade jag, Emmy och Bettan upp klockan 1. Sen klockan 2 drog vi ner till Kingston för att äta starbucks brunch i parken. Mycket mysigt måste jag säga. Sen drog vi in till ett köpcenter här i Kingston och jag köpte en blus från zara. Ska ha på mig den i ikväll, så bilder kommer! Yes, kvällens planer är att dra in till London med några från svenska skolan. Sätta oss på en svensk pub och kolla när Sverige- Ungen spelar!

FREDAG!!



Vårat nya place i skolan är i uppehålsrummet! Det sitter typ inga personer där, så därför kan man ju skratta sig förbi håltimmarna högt! Det gillas starkt. Ikväll blir det inget annat än party! Ut på Londonsgator och vara allmänt galna! :)

skor: din sko
spetskjol: present från min underbara vän ida som jag SAKNAR i massor.
t-shirt: primark
tröja: bik bok
sjal: emmaus ( second hand)


Richmond park





Efter skolan drog jag och Emmy till Richmond park. Största anledningen till det var att Emmy skulle få leka av sig lite. Hoppa, göra vålter och sånt. Tjejen är riktigt vig måste jag allt säga. Själv får man knappt upp benet 50 cm. Såna där stora djur kan man också se i parken. Dom måste trott att vi var helt knäppa eftersom i spelade in massa filmer. Sjunga i regnet och spela in cha cha bloggen är väldigt underhållande! Imorgon har jag bara tre lektioner sen är det HELG! tack gode gud för det!


Hej på folket!




Usch, det öser ner regn i London! Har precis ätit en väldigt god middag med våran kära värdmamma och min sambo Bettan! Nu blir det en varm dusch sen ta på sig många tröjor, sen kallar geografiboken på mig!

Skinnbyxor: zara
spetsbody: primark (NY)
skjorta: Bettans
skor: converse

 


Vi är bra vi!



Nu ska ni veta att jag och denna gryma tjej har kommit på något alldeles extra. Vad det är får ni inte veta! Men när det är jag och Bella som är i farten kan det inte bli dåligt känner jag! Ja men för tusan gubbar glöm inte att spana in hennes blogg, det är det värt kan jag säga. www.bellandersson.blogg.se 



Det är svårt..




När man vaknar på morgonen är det strålande solsken. Då självklart tar man ju bara ben! Sen när man ska åka hem från skolan ösregnar det. Folk kollar på en som att man är en idiot som tog på sig shorts i morse. Sen när man hoppar av bussen efter 20 min är det strålande sol igen. Sen regnar det och nu är det sol igen. Så det är både jobbigt och svårt vad man ska ta på sig. Fast dock var det ju inte så svårt imorse eftersom jag vaknade 5 min innan frukosten stog på bodet. Suck, jag ska alltid försova mig.

Skor: dinsko
strumpor: snodde dom av mamma innan jag åkte!
t-shirt: åhlens
tröja: second hand
Shorts: levis second hand


En vanlig dag i skolan



Hur mysigt har vi inte i skolan? Sitter i strålande solsken, äter lunch och bara skrattar oss förbi timmarna som går. Dock är det INTE OKEJ att upptäcka att man har gräs innanför trosorna när man kommer hem. Sofia, du får allt sluta upp med dina larviga små saker! haha. Jaja, såhär ser våran skola ut iallfall. Tuff!!


RSS 2.0