RINGS





Nya saker som sitter fint på mina fingrar!

EMMABODA!




Har bokat emmaboda idag! GALET KUL! har bokat med bruden Lina, ska bli härligt. Bilderna är från peace and love som Lina var på förra somaren. 29-31 Julia är festivalen. Nu taggar vi Emmaboda sisådär i 5 månader.

Show me something new




SUNSHINE



!



En nice shortsdress till somaren! Känns som jag har sovit bort hela dagen idag. Nu blir det lite sex and the city, sen är det dags att ta tag i denna dag!

CANDY



3 stycken solglasögon fick följa med mig från London till Sverige. Har har vi ett par. Snygg sak måste jag allt säga.

Mina nya ben!




JAG ÄLSKAR DOM!

............





Tänkte visa lite shopping från London! Här kommer en bild på det ur snygga halsbandet från H&M!!

PARTY ALL NIGHT AND SLEEP ALL DAY!






I Fredags och Lördags blev det utgång i London, Movida och Amika och det var grymt. Dansade loss med Amanda och Bella. Londons nattliv är så sjukt bra och jag och Amanda är inte alls avis på Bella som får uppleva detta hela tiden!
Nu drar jag in till stan, sen blir det träning och sen träffa världens bästa Emmy!


AWESOME!!







Mer bilder kommer! London var galet bra som vanligt, det var så roligt att överraska Bella att Amanda var med! Vi 3 har haft en underbar helg i bästa London. Nu ska jag sova här för ögonen vill inte vara öppna längre!


LONDON BABY!



Imorgon drar jag till London och träffar Bella! Kommer bli så sjukt kul att träffa bruden och festa på klubbarna igen och bara LEVA LIVET med en underbar vän! Så i helgen blir det inte så mycket bloggande, men när jag kommer hem ska det bli en bildbomb!


WALKING ON A DREAM!



ÅÅH, jag älskar mina nya skor! Dom kommer vara fin, fina till våren.


WHO SAYS



MONDAY!




WE LOVE MONDAYS RIGHT? nonono! Dessa måndagar tar verkligen skiten ur en. Det blir plugg och träning. Men om 3 dagar är jag hos den underbara flickan som har tagit dessa bilder. JO BELLA! Kommer bli så GRYMT och jag saknar henne grovt mycket.

ALLA <3 DAG!


Idag tänker jag på alla mina underbara vänner. Ni är bara för bra. Sen vill jag ge en speciell hälsning till min fina syster som finns långt, långt borta just nu! Saknar dig. Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem så får jag ha lite mys med dom. Hoppas ni har världens bästa dag!

CHINA RED




Från make up store... Det rött och fint! Nu väntar jag på att mina fina vänner ska komma hit. Laga mat och det blir det chill med lite vin. Trevligt! Jag köör på China red ikväll. Ha en grym Lördag. Kääärlek!

MAKE SOME MONEY!



FRIDAY tomorrow! Och det betyder början på min, hannas och linas härliga trisslottsskrapning, alltså vi ska vinna pengar. Ta en trisslott varje fredag. OM vi vinner, vilket jag har en magkänsla på att vi kommer så drar vi till Thailand över påsk. Så nu jävlar gäller det att hålla tummarna för oss. SÅ NU JÄVLAR KÖR VI!

 


ALL SUMMER LONG!


 

Sommaren 10 ska jag gå runt med denna, till ett par slitna ljusa levis shorts, skömanskepps och bara LEVA LIVET! Är ganska taggad på sommaren nu faktiskt.


Use somebody



Slutade 11.50 idag, vilket var underbart! Redan lill-lördag vilket betyder att det snart, snart är helg. Och vem kommer till mig på fredag? Jo vännen Ita även kallad lill-lill! Kommer bli sjukt kul eftersom jag inte har träffat henne sen i somras.

Va lite kreativ imorse och gjorde min axelrem på väskan till ett skärp! Coolt.. Tjing.

Free Fallin




Blir lite avis när jag pratar med syrran som just nu är i Malaysia och gottar sig totalt. Om ni vill se lite härliga sommarbilder är det bara att spana in hennes blogg sandrahenning.blogg.se
Nu ska jag bli klar med ett arbete här tänkte jag. Trevlig Tisdag!


I put some new shoes on!




Dessa sjukt snygga skor är påväg hem till mig nu! Dom är verkligen sten heta. Dom är hemklickade från gojane.com!


Saving My Face







Jamen, mer kort från min och lisas lilla toa stund! Lisa prata på och jag satt och posade med Idas kamera. Ne, vart har denna dagen tagit vägen? Klockan är ju redan 3 och jag skulle plugga hela dagen! OPPS!

 


PARTY ALL NIGHT!







Blev en trevlig kväll med flickorna! Allt slutade med att jag och Lisa satt i badkaret och pratade seriöst snack. Men det var härligt! VI GILLAR LÖRDAGAR..


Ready for the weekend!




JAG DRAR TILL BORÅÅÅÅSS!! träffar mina heta hästar.. Ha en galen lördag folket. det ska iallfall jag ha.


Do me a favour



Bilder tagna av bellandersson.blogg.se

Mot Tranemo blir det snart, härligt att komma hem på hemmaplan! Där ljög jag, Tranemo är inget att hurra för. Men någon sak som verkligen är att HURRA för är att mina fina vänner också kallade FAB 5 är där! GRYMT! så jag hoppas verkligen jag kommer ha tid att träffa dom. PUSSS!


OHEJ!!





Lill-lördag, hur underbart! ne, det händer fatiskt inte så mycket mer än plugg idag. Sitter och gör en uppstas om översvämningar. Tro det eller ej, ganska intressant. Är iallfall glaad att jag har en trogen bloggläsare Renate Andersson som verkar tycka det är kul att kommentera här, fortsätt så spenaten och ni andra tycker jag kan lägga en liten kommentar här och där. Tillbaka till Geo, ha en finfin kväll!


RSS 2.0