OHLALALA!
Riktigt roligt att leka med massa bilder. Dessa är från helgen då min kära syster knäppte av några bilder vid Tylösand. Imorgon är det Måndag vilet betyder ännu en skolvecka. På schemat hela kvällen imorgon står det EUROPAKVÄLL och det betyder att jag och Emmy äntligen får visa våran film.

WHAT A DAY!Jag och Sandra var ute och fotade med hennes nya systemkamera idag! FY TUSAN va kallt det va. Inte kul. Det slutade med att vi slängde skor på varandra och då fattade vi att vi skulle sluta och åka hem istället! Fikat med Emmy var kul som vanligt och nu blir det att åka in till staden för att se Snabba cash!

1 år!Då har man bloggat i ett år. 30 Januari 09 började jag. Shit va tiden har gått fort. Ska iallfall träffa min Emmy i stan sen blir det bio ikväll, Snabba cash!

HEEELG!Ledig idag! hur skönt som helst. Så ska in till staden sen och fika med Palmen och sen ska jag umgås med Lina Lindberg hela kvällen. Kommer bli grymt. Det är en brabrabrabra dag idag! Ha en fin fredag folket.

......................................Det är storm ute, och dum som jag är tar jag på mig sommarkläder typ + att jag försov mig i morse. Så jag är ganska trött på snön nu och vill ha sommar nu! Betalde in lite pengar till AYIA NAPA med. Kommer bli galet. Ha det bra vänner.


STAND BY ME!
Jag säger hej till min vän Renate Andersson som underhåller min kväll sådär extra mycket. Bruden har så många konstiga ideér. Men jag gillar det grovt! Hon är ball. Annars då? Jaa, har pluggar geografi i ca 4 timmar. Härligt, vatten och allt, och det är måndag och jag är ledig på fredag!

tagga helgenlalal, fredag imorgon Å vi gillart! Ska först till Emmy och fixa en sån GRYM sak, jag får gåshud när jag tänker på det! Sen får jag finbesök från götet, ADA kommer och det kommer bli super!

I LOVE IT!Jag är riktigt taggad på livet just nu! Har så sjukt mycket roligt framför mig. Den 18-23 februari åker jag till London och träffar mina underbara vänner där nere. Sen kommer sommaren, bara ben, sol och värme. Kommer tillbringa den i världens underbara sommarstad HALMSTAD! Sena nätter på tylösand, umgås med mina vänner och after beach. Och idag bara sådär så ska jag åka till AYIA NAPA i sommar med mina tranemo brudar! GALET! nu gäller det bara att få in pengar på något vis till allt. Men det löser jag.

Nu blir det träning! herrejösses. Undra hur det ska gå?


All I need is love!


AFTER SKI!Uscha, va man är dålig på att uppdatera här då! Men men dator har gått sönder igen.. Och livet här i Halmstad är lite annolunda från livet i London. Halmstad är verkligen öde. Men det var ett jäkla ös i Lördags, och det tackar vi Hanna för. After ski var verkligen grym!

LOVE!
Tog inte en enda liten bild när jag var i London sist. Så snodde lite bilder från vännen bellas blogg. Träffade bönorna Frida och Bella på torsdagen och gick runt med Bella och sökte jobb. Var riktigt stolt över bruden och jag vet att det kommer gå grymt bra för dom båda. Saknar dock Bellis här hemma i Sverige. Men jag kan ju alltid åka dit och våldgästa lite.

Första skoldagen klar idag, och jag längtar redan till helgen! NU: paradise

H-town!Då var man hemma igen från London! Hade en sjukt bra vecka, men nu gäller det att ta nya tag för imorgon gäller det att gå upp klockan 7. Kom och tänka på att det va sjukt längesen jag va på stranden nu. Fast jag bara har mindre än 5 min dit är jag där allt för lite. Ne, pappa snarkar som en galning här, dax att gå och lägge sig kanske.

För en lång lång tidVarit hos Ida i Borås hela natten med aggan och malla! härligt att se brudarna igen, var väldigt längesen. Så snart blir det att åka hem till Halmstad igen. Träffa min Lina Lindberg som jag inte har träffat på 5 månader. Grymt kul. Sen imorgon kväll bär det av till Göteborg och LONDON!

2010

Dagen igår var så sjukt bra! drog till Ida först och väntade in dom andra flickora, dra och käka och sen var det bara att börja!! Dagen igår var verkligen händelserikt och jag har aldrig tråkigt med mina brudar!


RSS 2.0