LOVE TODAY!



Riktigt vår väder idag, därför får det bli en sommar bild! Så idag har jag fikat med Josefin på Roberts. Sen gjorde jag sista saken i skolan idag med, så man kan ju nästan säga att det är påsklov redan nu? nejdå, ska väl orka ta mig till skolan 2 dagar till. Sen jävlar blir det en nice påsk med dom bästa.

SNART, SNART, SNART!



YEAH!! har räknat ut att det är 10 veckor kvar till sommarlov! och massa veckor är halv veckor, det kommer gå sjukt fort. Snart går man i shorts och har bar mage.. :)

helgen




Då var helgen över! började med att branlarment gick och slutade med glas i foten! Annars har helgen varit väldigt mysig. det gillar vi. 4 dagar kvar i skolan sen påsklov. Underbart.

ROBERTS!





Igår kom Jullan hit och ska stanna hela helgen! trevligt. Så igår var vi ute på roberts i stan, väldigt mys. Då såg jag ut såhär. Nu sitter jag, Emma och Jullan och kollar på Step Up.

HEJ SNYGGINGAR, KOM TILL MIG!




Något par av dessa ska jag äga i min skogarderob i vår! PUNKT

Islands



Helt vanlig dag i skolan som vanligt känns det som! Klockan 7 ikväll får vi finbesök från Los Angeles. Mys. Mammas au pair dotter kommer! Kommer bli riktigt kul.


HOW GOOD IT CAN BE




Såndär söndag då man mest har ångest över att en till skolvecka ska klaras av. Har hunnit att gå en runda med vännen Hanna sen pluggat lite Geografi. Vill ha sommar nu, men vem vill inte det?


60-talet!




Jag drar mig mot 60-tals fest och hoppas på att det kommer bli en GRYM kväll!


Hur ska det gå?


Bild tagen av Bella, saknar dig något enormt vännen!

Nemen va det va många som tittade in här idag, va roligt! det tackar vi söta elin för som la upp en bild på mig i sin blogg. Sista dagen i rollspelet imorgon och jag är taggad! Dax att krypa till sängs.. Förresten, imorgon ska jag på 60-tals maskerad fest då ska jag bjuda på en härlig outfit!

LOVELOVELOVE!!



Här har ni min vän Emmy Altemyr! Eftersom vi umgicks 24/7 i London är det ganska bra att vi är delegater tillsammans i Storbritannien! Så har suttit med det i 4 timmar nu och gjort massa tal tills imorgon! Så nu blir det sängen och hoppas att den andra delegaten är redo att krossa länder imorgon! PUSS

HÖGT ÄRENDE DELEGAT FRÅN STORBRITANNIEN..





.. är sjukt taggad inför FN-rollspeltet som börjar imorgon! Sitter i utskottet mänskliga rättigheter och har frågan homosexuellas rättighet. Sen måste man också ha en speciell dresscode så jag och Emmy min kompanjor kör på detta. Blir väl att läsa igenom massa resolutioner ikväll!


MÅNDAG!


Helt vanlig måndag, köpte ett par nya byxor till rollspel som börjar på onsadag!! Ikväll är det träning som gäller. Måste bara säga att jag är ganska avis på syrran som just nu är i Las vegas. vissa har ju tur!


BROKEN STRINGS



Lördagen var mys och speciell på alla håll! först överraskningsmiddag för plamgren sen vidare till Fannys 18 års fest! Kvällen slutade som vanligt en jävla bit att gå från sannarp hem till Lina och sen fyllemat! Idag vaknade man upp hos Lina sen vidare hem för att ha pizzadejt med amanda och sen blir det Wallander ikväll! UNDERBART!

PIRATEN? ROCKAREN?




Denna sjal hade jag på huvudet i skolan här om dagen, och jag blev kallad lite allt möjligt! men den är ball och mer sjalar kommer jag ha i håret framöver!
Jag får Ursäkta för mina fjortisbilder men jag hade inget att göra klockan 24 igår!


Jag har varit vilsen, Lisa!



PUSS! ha en bra fredag folket!

WE LOVE FRIDAYS



MYS DAG på högsta nivå! En underbar vän fyller 18 idag och en annan skitunge fick KÖRKORT! galet att vännerna börjar bli så stora, älskar er båda! Så denna dagen har vi fikat och första premiäråket med Emmy Altemyr! GALET men underbart!

69



Va har hänt idag? softat runt i skolan, solat med mamma, tränat och nu sitter jag här. Härlig dag. Har pratat med Mira idag med, det gillar vi enormt saknar flickan som befinner sig i världens bästa stad!

Lust for life



Detta snygga smycka hade jag på Emmys och Vickans 18 år:s fest! Galen kväll, hade sjukt kul. Nu är det dags att va seriös i skolan någon dager sen släpper vi loss i helgen igen! :)

FALL HARD



Varje dag som går är vi en dag närmare sommaren! UNDERBART!!

PUSS




Har kommit på att jag har allt för mycket bilder på min data, och för många bilder som jag aldrig visar! Så söänger in några här! Igår blev en helt underbar kompis 18 år, ingen anan än vackra Emmy Altemyr. Så idag har hon ordnat en fest vilket kommer bli galet!




Suddenly I See




tröja hm, shorts levis, strumpebyxor primark, mössa primark.

 


NOT YESTERDAY!




Galet gamla bilder, ett år sen tror jag till och med. Var när jag och Bettan var ute och fotade lite. Och snart kan man väl gå runt såhär. Kan inte fatta att vi har sol ute, underbart!

NAIVE



Sitter här och gör en resolution, lagom roligt sådär en tisadag och allt! Menmen, måste bli klart.. Härligt värder idag med, sånt gillar vi! Tillbaka till pluggandet.

HAPPY UP HERE!



Ge mig några heta tatueringar, höga klackar och bara ben sen är jag redooooo för våren!

RSS 2.0