good lifeNi kan kalla mig konstig, men på något sätt rå diggar jag denna bild som jag tog i notting hill. Körde ett träningspass nu ikväll och måste säga att det känns riktigt skönt att vara igång igen eftersom det inte blev så mycket sportande på sportlovet. Tror det är dags att krypa ner i sängen snart, ska upp tidigt och ta bussen imorgon vilket jag inte har gjort på VÄLDIGT länge. Snacka om att man blir bekväm när man har en bil tillgänglig.

ANKARE!
Några ville se en närmare titt på tatueringen, så ja, här har ni den! Den är fortfarande skorpig som ni kan se lite på andra bilden. Ne, sportlovet är slut och en ny vecka i skolan så plugga skulle vara ganska bra att göra..

I will love you
Här är den, min andra tatuering.. OCH jag kan inte sluta titta på den, så sjukt nöjd! Som sagt jag gjorde den i London i camden på ett ställe som heter Eclipse. Kan verkligen rekomendera stället, väldigt fräscht och snälla snubbar som äger det. Den gjorde mycket ondare än min första men oojj va värt det var. Först och främst tycker jag att en ankare är väldigt snyggt men att ankare står för hopp tycker jag nästan är ännu finare. Så nu sitter den där föralltid och jag bara ler när jag tänker tanken.

Ska försöka ta bättre bilder på den, men så länge får dessa två duga! Ha en fin dag.

 


IN LONDON!

Överraskade Syrran och följde med mamma och pappa till LONDON! Har haft helt underbara dagar med Brick Lane, camden market, notthing hill, oxford street, holborn, harrow och många goda restaurang besök. Men än är det inte slut, ikväll ska vi gå på musikal. Syrran fyller 21 idag så självklart ska vi fira henne ordentligt. Måste ju självklart berätta att jag har gjort min andra tatuering här i London med. Den är så snygg men herrejösses vad ont det gjorde. Bild kommer självklart någon dag. Ne, nu har jag fått tillbaka mitt minneskort till kameran med så nu är det inga undanflykter med bloggandet. Men just nu ska jag bara njuta av att hela familjen är samlad. Så hörs igen när jag är tillbaka i Sverige!

RSS 2.0