I want the world to stopLite bilder Lina Lindberg skickade till mig, tagna av bruden själv! Denna dag har bestått av plugg och träning. Har väl inte så mycket mer att säga så tänker inte babbla på en massa skit.. Ha en bra vecka folket!


bulletsHeeej, det var ett tag sen! Sandra har råkat få med sig mitt kamerakort till London så kan inte ta några nya bilder. Börjar skolan kl 14.50 idag... väldigt härlig tid måste jag säga. Idag blir det mat och vin med mina töser sen imorgon ska jag jobba och på söndag blir det bio och brunch med Lina. Så ser min helg ut!

Eftersom jag själv är så dålig på att blogga så kan ju ni kolla in min kompis Emmys blogg. www.emmyyaltemyr.blogg.se Ha en bra helg!

ooooooooLite bilder från Stockholm! Familjen åkte upp i fredags och stannade en natt. Måste säga att det var riktigt mysigt att bara umgås med familjen och shoppa och äta gott. Igår var vi ute och firade lillen som blev 18 år. Sjukt kul förfest, men så är det ju alltid! Idag är det min sista dag på jullovet. Känns både skönt och jobbigt. Idag åkte syrran tillbaka till London med, kommer bli tomt här hemma. Nu blir det OC maraton, ganska gött en söndag som denna!


RSS 2.0