BIO





Bettan är inte bara min sambo utan hon är en hejdundras kvinna på att göra flätor lite över allt i huvudet. Ja men toppen från min sida iallfall! Kanske inte lika kul för Bettan men hon går och snor kläder ur min garderob så det går jämt ut. haha. Idag har jag och Bettan kollat på bio och gått runt i Kingston och mysit! Me like!

byxor: CM
tröja: primark
skor: din sko
och röda läppar!


EN LEDIG DAG!

Nu ska jag och Bettan ta oss i kragen och gå ner till Kingston. Bettan ska väl shoppa och jag mest bara gå brevid. Har gjort åt FÖR mycket pengar. Vågar inte ens räkna på det. Men ikväll ska vi iallfall gå på bio, Harry Potter får det bli. Bloggar när jag har kommit hem!


Skinnbrallorna

Skinnbrallorna var min lunch idag. haha. Kände mig så fruktansvärt ful så var tvungen att gå in på Zara och köpa något och dessa fick det bli. Dom är verkligen snygga och det är dragskedjor på sidorna!

Nu ska jag snart trippa ner till Bettan och äta naturgodis som vi köpte idag och kolla på någon bra film. Imorgon är vi lediga och då blir det Kingston och sen bio tror jag!


Carnival






Coolt va? Näst största carnivalen i världen. Så lite häftigt är det allt. Så först var vi och kollade på den i Notting Hill. Sen drog vi till Europas största varuhus. Stannade där ett tag. Nu väntar jag på att maten ska bli klar. Är dö hungrig eftersom jag inte har ätit någon lunch och det beror på en sak som ni får se senare.

GRATTIS TILL MIN UNDERBARA MAMMA SOM FYLLER ÅR IDAG! ÖNSKADE ATT JAG KUNDE VARA HOS DIG OCH GE DIG EN BAMSEKRAM! PUSS PÅ DIG MAMI!


Outfit




En slapp outfit fick det bli idag! skinnväst, MQ. tröja, Primarket. Hatt, hm. Converse till det. Nu tänkte jag ta en liten powernap sen händer det roliga grejer ikväll! PUSSS


BBQ




Big Ben





Emmy blev mycket trött att gå upp för en lång och brant backe!

Ja då är det lördag idag men endå inte ledig. Ska iväg på BBQ med skolan som ska bli kul. Imorgon ska vi gå på någon carnival som vi sen ska skriva något arbete om. Sen är vi Lediga på måndag. Tack för det!

Nu väntar jag på att Bettan ska komma upp till mitt rum och ta en outfits bild. Så om du ser detta Bettan, KOM UPP! :)


Shopping del 2







Ormklänning: Primarket
Spetsklänning: topshop

Nu ska jag gå och ta en dusch. Sen blir det BBQ imorgon med skolan!

Jag saknar er där hemma!!

Shopping del 1







Tänkte att jag skulle köra en del 1 och 2. Igår var iallfall Jag, Bettan och Emmy på oxford street och shoppade. Kom ju hem med ganska många kassar iallfall. Topshop är enormt och Primarket är snorbilligt som jag och Ida brukar säga!

Blazer: Primarket
baströja under: Primarket
Skor: Zara. Lätt det bästa köpet igår!

FINALLY




Ja, ÄNTLIGEN säger jag bara. Nu har jag internet, så nu ska det bloggas så fingrarna går sönder. haha.
Estrella min värdmamma är helt underbar, lagar god mat och har gott humör. Mitt rum är stort, ligger på övervåningen. Älskar det! Jag har två sängar i mitt rum och Bettan tre! Så här kan det vara övernattningskalas! haha.

Skolan verkar vara jätte bra. Sturbucks Chai latte är hur god som helst.
Idag var det strålande solsken så då blev parken med några stycken. Trevligt!

Ne, Nu ska jag visa upp SHOPPINGEN!

Lisa <3 London

Nu tycker Lina och Amanda att jag ska blogga sa da ska jag allt gora det. Far bli ett snabbt inlagg eftersom jag inte ar pa min data utan sitter vid en tegelsten! Ja men kan ju borja att livet i LONDON ar perfekt. Kan forsta att dom andra SPEUarna som var i London forra aret blev kara i staden for det har jag blivit pa tva dagar! Bara lite svart att hitta, men va tusan, det loser sig med tiden. Estrella Brister ar iallfall helt underbar. Skolan ar stor som ett slott och nagra snygga killar gar vall pa skolan som man kan spana in! haha. Det finns ocksa Starbucks pa skolan och en ben and jerrys atomat, sa dar kommer jag att hanga! haha.

Vi bor i Kingston, sa vi har kanske 15 min fran Topshop och primarket. Farligt!!

Ha det bra sa hoppas jag att jag kan blogga fran min laptop imorgon och visa massa fina bilder!


LONDON BABY!!




MIn dag: stan klockan 2, fotografering i skolan klockan 4, fika med tjejorna vilket var ett sorligt avsked. Kommer att sakna mina halmstadsbor och mina tjejor där hemma såklart också. Sen var det iväg med Syster och äta på wild west steakhouse. Sista middagen i sverige avklarad. Och vilken middag!

Har precis vägt min väska, den stog på 0,7 kg först (hahah) 0,7 kg kanske i rymden. Sen märkte vi verkligen att vågen var fel när mamma vägde 46,6 kg. Någon blev ju glad iallfall kan jag lova. Men sanningen är att väskan och mamma väger lite mer än så. Puuh, jobbigt att få en fet övervikt imorgon.

See you in LONDON BABY!!

Sandras nya klänning



Måste faktist säga att Syrrans nya klänning är riktigt snygg! Lite rolig färg tycker jag allt.
Idag ska jag till skolan klockan halv 4. Ska bara dit för att ta skolklort. Känns ganska onödigt men självklart vill jag vara med på SPEU08 roliga ideér!

Imorgon drar vi till LONDON! Jag är redo. :)

Packning




Åh, bara massa tjat om denna jävla packning. Jag vill bara borra ner mig i jorden och stanna där tills väskorna är stängda och det är klart för att åka. Men tyvärr kan man ju inte det så det är bara att sätta gång. Dock var ju väskan redan fylld när vi hade fått in en tredjedel av kläderna. Men det löste jag och mamma galant!

Jag fick också min första 20 pund av syrran när jag fyllde år. Det roligaste var att när hon var i London förra året hade hon med sig dessa pengar. Men en festkväll skulle hon gå på toan, och klant som hon är råkade hon tappa ner MIN väska med penagr och mobil. Självklart går mobilen och min väska sönder, pengarna får hon bara torka. Men när hon kom till Sverige och skulle växla in pengarna sa dom på forex att pengarna har varit med i ett rån. Så sandra fick inte växla in några pengar. Men själva saken var att pengarna inte hade varit med i något rån utan dom hade bara varit med om en toaincident. haha. Så nu var ju Syster så snäll och gav mig dom!

Skit va mycket text det blev nu så. Hej.

Onödiga dagar...





.. är det tills vi åker kan jag ju allt säga. Vi gör verkligen inget i skolan. Idag bowlade vi och pratade massa skit som man redan visste. Men nu gäller det att umgås med så många som möjligt innan jag åker. Packa börjar jag med imorgon, eller det kommer säkert bli att jag hets packa på tisdags morgon. Menmen!

Jag och ida håller på att planera en liten tripp till Norge när jag kommer hem från London!! :)

Trötter




Första skoldagen avklarad. Vi gjorde verkligen ingen och det kommer vi inte heller göra tills vi åker på Tisdag! Väldigt skönt faktist. Ne nu ska jag sova ett litet tag för självklart råkade jag försova mig en timme imorse!

Skinnväst: MQ
paljettshirt: hm
shorts: levis second hand

Då var sommarlovet slut



Om en timme ska jag väg till Bettan och planera lite om London. Eftersom vi ska bo i samma familj behöver vi ju inte tänka på att ha med oss två plattångar osv. Skit bra ju, då får vi plats med ännu fler kläder. Imon gäller skolan igen, lite blandade känslor där.

t-shirt: En från gina som jag klippte lite i nyss.
skärp och sjal: second hand
sammetskjol: monki
skor: din sko
Smycken:Thailand, Rhodos och torget i Halmstad.

Present




Den här snygg, snygga klänningen fick jag av brudarna igår!

Födelsedagsfirande




Josef fick äran att ta en outfit bild på mig idag! Jag och 16 åringen Josefin har fixat och donat hela dagen lång idag. Klockan halv 7 kommer dom andra tjejorna och då ha vi ett helt sommarlov att ta igen. Alltså MYCKET prat. Men det gillas från min och Josefs sida.

Skinnklänning: gina
tröja: åhlens
skor: dinsko

Mer rhodos

















Lite bilder från Renates och Malins kamera! JAG SAKNAR RHODOS SÅ! Det enda jag vill är festa på Grabbarna grus och skratta år norrmännen!  Faaauunn! ( haha)

BILDBOMB

















Yes då var det lite bilder av några hundra bilder som har laddats upp. Tänkte att jag ska slänga in några stycken imorgon med. Rhodos då, den här veckan har varit helt jävla GRYM! Jag vill göra om allt igen. Jag vill:
Ligga och skeda med Renate
Fylla kastrullerna
Dricka för mycket shots
göra sönder våra dörrar och golv
Bli nästan utslängda två gånger på två dagar
Att Ida ska bli drottning på PACHA
Träffa alla supertrevliga, snygga killar
Posa med bartenderna
Sola toppless
Dansa strippstång
Undra om nätterna vad fan man ska sova?
Festa hela nätterna på GRABBARNA GRUS
Få glas i foten
Umgås med mina bästa vänner 24/7.

Jag och Ida hade ett litet roligt samtalsämne efter första natten och x antal shots i kroppen.

Jag: Ida, ska vi inte prata lite
Ida: Du måste knacka först
Jag knackar på Idas arm
Ida: HUSET ÄR STÄNGT!!


RHODOS 09

JAG ÄR HEMMA! Rhodos har varit helt GALET! Jag ville INTE åka hem. Snart får ni se bilder.

RHODOS




Okej, jag är hel tänd. Inatt bär det av till Rhodos med mina brudar. Känner på mig att denna resan kommer bli så jävla bra. Inte nog att jag älskar soltorkadetomater, fetaost, oliver, mozarella utan tänk på alla goda drinkar! Vi kommer ju leva på molnen i en vecka. Jag hoppas att jag hittar något internetcafe där nere så jag kan uppdatera lite, annars får ni vänta tills jag kommer hem med en bildbomb förmodligen.

Så runt tolv tiden traskar jag ner till bilen med min laptop, försöker att sova lite tills mamma kommer ner vid halv 3 för då åker vi. Kommer hem den 16 och den 14 fyller jag år. Kommer bli den bästa födelsedagen ever!

En present




Titta vilken fin klocka jag fick av Ida i 17 års present. Fast jag fyller inte år innan 6 dagar. Den 14!

HEEY



Här ser ni min nya tröja jag köpte igår. Paljeter är snygga saker det! Från H&M och det bästa är att den bara kostade 199 enkronor!

Sitter just nu i bilen påväg till Halmstad!

Ida är en rolig skit




Att man kan tycka om en preson så mycket som Ida! Vi har så sjukt rolig tillsammans, De vi har gjort dom sista dagarna är ungefär skrattat från morgon till kväll. Om någon skulle se oss när vi är som värst tror väl dom att vi är 10 ungefär.

Att man kan bli så stolt över att fixa ihop Idas byrå. Dock hann vi bara halva, men för tusan va grymma vi är!!

Borås





Igår drog jag och Ida in till Borås vid 11. Vi gick och träna, tro det eller ej. Har inte tränat på hela sommarn så det var väldigt tungt. Sen blev det stan, upp till Idas lägenhet. Sen blev det Torsdagskvällen. Sjukt mycket folk! Det var verkligen hett i Borås.

Shorts: levis second hand
glittertröja: bik bok
sjal: second hand
väska: lindex

Todays look




Jag och syster drog till Gällstad innan för att kolla in Lager 157 och hälsa på morfar. Hittade nada. Men snart blir det vidare till Borås och då får man ju leta vidare!

klänning: cubus
skinnväst: MQ
skor: Sandras från wedins

Tranemo



Nu sitter jag här med laptopen i knät och är äntligen hemma i Tranemo. Det var två jävla lastbilar som hade krockat så vi fick stå på vägen i en timme! SUCK. Men nu är jag här. Imorgon blir det Borås.

skor: din sko
shorts: levis second hand
t-shirt: hm
jacka: second hand

Tillbaka



Nu ska jag "hem" till Tranemo. Träffa världens bästa tjej som jag har saknat så jävla mycket. Tjejen heter Ida och är på bilden. Hon ska flytta hemmifrån, så jag tänka hjälpa henne med lite grejer i hennes nya lägenhet! Det kommer bli helnice. Sen när jag nu babblar på, kan jag ju berätta att vi brudar, Ida, jag, Malin, Renate och Lisa ska dra till Rhodos på Söndag. Det kommer bli helt galet.

Mer Bilder











Fotograf: Bella Andersson

Här var några mer bilder duktiga Bella tog på mig. Vi tog ju allt uppåt 400 bilder så det kommer säkert mer!

ZARA



Dessa skor är så sjukt snygga!

Bilder!






Bilder: Bella Andersson
Hår&smink: Bella Andersson

Vilken grym dag jag och Bella har haft! Bella är ju så sjukt bra och har massa roliga ideér . Så jag kan ju inte mer än tacka att en sån bra fotograf fotograferade mig. Dock måste jag ju säga att stället vi var på var lite läskigt eller VÄLDIGT läskigt. eller va säger du Bella?

Massa applåder till Bella Andersson för att hon är så grym som hon är och väldigt söt!

Inför






Nu ska jag iväg och träffa Bella klockan halv 1. Dessa bilder över är det  jag har inspirerats av inför fotograferingen. Detta ska bli så kul!

En dag!




Skjorta: secondhand
Shorts: secondhand
Linne: svea

Eric och Ebba





Igår hade vi finbesök från USA! Mammas au pair pojk plus hans flickvän kom en stund, vilket var väldigt kul! Vi var på after beach och gottade oss i solen så länge som det gick.

NYTT PÅ HANDEN!



Titta vilket fint döskallearmband jag fick av syrran när hon kom hem från malta!

RSS 2.0