NYÅR!





Såhär såg det ut när det skulle bli 2009, Lisa P gjorde sönder en tavla, Ida dejtade golvet, Renate drack väl för mycket champange kan jag tänka mig och malin chokade med det ena och det andra! Förra nyåret var grymt bra och vi får hoppas att det blir lika bra detta året i BORÅS!


HOS EMMY!



Sitter hemma hos min Emmy nu, vi har haft en riktigt London reunion! Kollat på massa bilder och skrattat så vi har fått kramp i våra magar. Det gillar vi! NU blir det att gå in till stan.

en dag med bella



Nu blir det en hel dag mys med min bellis! Julklappsutdelning och annat skoj ska vi väl hitta på. Puss på snyggingen!


Annandagen



Det blev en lyckad kväll med töserna i Borås igår. Sov inte så mycket på natten så jag fick ta igen det på dan. Men shit vad jag skrattade igår åt alla folk och sen fick jag möta upp syrran klockan 3 på natten och skrattade åt henne till klockan 6. Förresten, säg hej till min nya vän, ipod touch som jag fick av morfar i julklapp!
 


25 december



God Jul på er, igår fick jag många fina klappar av tomten.  Snart ska jag och mina töser ta bussen till Borås och sen är det bara att börja kööra! Sen blir det att sova i Idas lägenhet och imorgon drar jag till Halmstad igen..

2009

Året börjar ta slut och detta året har varit ett bland dom bästa någonsin. En grym sommar med dom bästa vännerna på Rhodos, after beach, Varberg, Jullan, världes bästa midsommar, träffat vännen Bella, varit i Thailand med mamma, åkt till underbara London, träffat helt sjukt underbara peroner, har skrattat sönder med min Emmy, Har haft världens bästa år med mina Halmstad brudar, och sen har jag blivit kär i världens härligaste person.

1. Har du du något i år som du aldrig gjort förut?: JA!
2. Höll du några av dina nyårslöften?: nejnej, jag och ida hade några, men höll dom en dag typ..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: nej
4. Dog någon som stod dig nära?: nej
5. Vilka länder besökte du?: Thailand, Grekland och London
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?: En till underbar vecka med party med mina brudar.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: 11 oktober <3
8. Vad var din största framgång 2009?: ??
9. Största misstaget?: Inget jag vill säga här men Emmy vet.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Ligger just nu och håller på och dö känns det som.
11. Bästa köpet?: Min kamera
12. Vad spenderade du mest pengar på?: resor och shopping
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: JAAAA
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: alla låtar som spelades på Rhoddan
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer?: inget
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: inget
18. Hur tillbringar du julen?: med min släkt
19. Blev du kär i år?: OJA! I världens bästa kille
20. Favoritprogram på TV?: One three hill!
21. Bästa boken du läste i år?: läser inte böcker
22. Största musikaliska upptäckten?: Måste vara att jag och Emmy har funnit en sångtalang i oss!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Yes!
25. Något du önskade dig men inte fick?: nee
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?: FESTADE hårt med mina töser på Rhodos
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: verkligen inte
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?: stil?
29. Vad fick dig att må bra?: Mina vänner
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: ??
31. Vem saknar du?: GUSTAF BANÈR
32. De bästa nya människorna du träffade? Allt folk i London





Zz

Idag sover jag mest för att bli frisk. Vill, vill, vill till borås på juldagen med mina töser därför gäller det att bli frisk nu. Ikväll blir det iallfall mys med bastu och julgodis. Ha en bra Jul folket..


WE LOVE YOU!


Jaha, då har man gått och sjukat ner sig. Härligt till jul och allt, precis som förra julen. Men tur att man har en familj som passar upp en. Så nu blir det OTH maraton, mys!

Vill bara tacka en viss Ida Carlsson som har varit en riktig ängel, du är bäst bruden och det vet du. Hon gjorde min dag till något mycket roligare. Du är underbar!


glaaaaaaaaaaaaad





Detta lovet kommer verkligen bli bäst. Världens underbaraste familj att fira jul med, mysa med min bästis, träffa mina brudar som har varit i Madrid och Paris, umgås med bellis, sova hos min ämmy, träffa min vän Lina Lindberg, fira nyår med med mina oslagbara fab 5 och sist men inte minst får jag åka tillbaka till London och pussa på min pojk och krama om Mira igen. Sen blir det tillbaka till Sannarp igen och cp runt med mina nördar..



MYS!




Idag har det varit en riktig mysdag. Jullan ringde och väckte mig klockan 11 och sa att om 10 min var hon hos mig, så det var bara gå upp och krama om tösen. Sen har jag varit med Jullan och Mamma hela dagen. Druckit för många chai latte och ätit för många apelsiner samtidigt som jag har kollat på flickan som lekte med elden.
Imorgon blir det en riktig mysdag med min bästa vän Ida. UNDERBART!

Jag kommer tillbaka till London snabbare än vad jag trodde. Biljetterna är bokade, 4:e till 11:e Januari åker jag igen!



TRANEMO!



Då är man tillbaka till lilla Tranemo. Har inte ändrats ett skit sen jag åkte. Har tittat på massa bilder från högstadietiden och gud som jag har skrattat. Idag kommer mina underbara vänner hit, har saknat dom så otroligt mycket så ska bli skönt att hålla om dom igen. Så ikväll blir det massa skvaller och skratt! Mys.. Hoppas att jag får mitt bagage kommer idag också!  


HEMMMMMA!



Denna dag asså, det började att jag och Emmy försov oss. Så hennes värdmamma kom in och undrade om inte vi skulle gå upp, så det blev panik. Tog taxi till Heatrow och fick reda då att vårat plan var inställt. Var tvungen att ställa oss  en kö som var 50 meter, vi fick så dom två sista flygbiljetterna till Göteborg. Jädra tur! Det hela slutade att innan 20 minuter planet skulle gå hade vi inte checkat in bagaget. Så vi fick rusa igenom hela flygplatsen. Efter att ha tappat bort en väska och fått ta av oss nästan alla kläder kom äntligen jag och Emmy fram till planet sist av alla. Har ALDRIG varit så stressad. Och gräddet på moset slutade med att vårat bagage inte kom fram Göteborg utan är fortfarande i London! Härligt.

Saknar redan allt som har med London att göra. Helt öde i Halmstad ju! NU blir det mys med familjen.

Idag gråter jag!



Detta är nog en bland dom jobbigaste dagarna jag har varit med om. Känns som jag har gråtit hela dagen. Trodde inte det skulle vara så jobbigt att lämna min pojk, men tro mig, det var det jobbigaste jag har gjort. Kände mig helt tom och ville inte släppa taget om han. Sen blir det inte bättre när man åker till skolan och ska säga hejdå till allt folk där. Både jag och Emmy fällde några tårar på bussen när vi skulle åka ifrån vårat kära SSL.. Men jag kommer tillbaka som tur är. Ne, denna dagen känns för jävlig och jag vill inget annat än bara dra tillbaka tiden och göra om allt igen. Detta blir mitt sista inlägg i London!

Jag saknar dig redan Gustaf Banér!

 

 


Åt samma håll



Nu är nästan hela väskan full med massa kläder. Det är nu när man packar ner sakeran man fattar hur mycket man har shoppat. Ikväll blir det till Ollys med massa folk säga hejdå och kanske fälla en tår eller två. Nu blir det ännu mer Lars Winnerbäck och ännu mer packning. puuh!


3,2,1,0





Nu är sista shoppingrundan avklarad och jag kan säga att jag är mer än nöjd. Kommer att sakna att bara dra in till London spontant och bara shoppa. Iallfall, imorgon blir det att dra till pubben och säga hejdå till allt folk som drar, sen blir det sista natten hos älsklingen, sen är det torsdag och avslutning och sova över hos bruden på bilderna. Sen fredag och SVERIGE!

herregud, kom precis på att det är sista natten jag sover i min egen säng hos värdfamiljen!

5 DAGAR!




Nu är det bara 5 dagar kvar här i London. Och för varje dag som går vill jag bara stanna ännu mer. Det ska bli sjukt skönt att komma hem över jul, men sen kan jag likaväl åka tillbaka. Iallfall, dessa dager innan jag åker hem kommer bli bra. Umgås med folk, shoppa och leva livet. Så blir nog inte så mycket bloggande.

 


LACKKJOL



Denna hade jag på mig på nobelmiddagen! Lackkjol från hm. På tisdag ska jag och Emmy köra sista shoppingrundan här i London. Kommer bli grymt!

TOPSHOP..




.. Kommer skorna ifrån. Tänkte att jag skulle iväg till min pojk snart. 2 månader idag. Tjng!

 


HELG






FREDAG, underbart! Har precis varit nere i Kingston med Bettan och Sofia och fikat och bara gått runt och mysit. Imorgon är det Nobelmiddag för Svenska skolan och jag vet äntligen vad jag ska ha på mig. Kommer bli sjukt kul, och eftersom det är sista helgen här i London blir det bara att umgås med alla.



1 vecka kvar



Bilder från ca 1 vecka innan jag drog till London.

Det är helt sjukt, om en vecka sitter jag på ett plan påväg till Sverige. Då är allt slut, det man har längtat efter sen i 1:an. Ska bli skönt att komma hem över julen, men sen kan jag åka tillbaka. Ne, nu blir det att fixa sig till skolan.


Renate och Malin, kommer ni ihåg?




OJOJ! Minnen så det skriker om det. Men det gillas. Mitt "gäng" i Tranemo är helt klart bäst! ska bli kul att komma tillbaka och bara skratta hela nätterna och prata som vi är bäst på.

EN SNYGG BRUD!




Här har ni Bella Andersson. En underbar vän som är grym på alla vis. Ska bli sjukt kul att träffa dig snart och umgås och prata skit! En härlig och snygg liten prick är hon allt, och hur avis är jag inte på henne när hon  ska dra till London snart och jobba och bara leva livet. MEN JAG KOMMMER, tro mig!

Du är en fin vän på alla sätt, glad att jag har dig!

www.bellandersson.blogg.se

PUSS


Vilken helg



Denna helg har jag:
Sprungit runt med mamma och Anneli
Suttit och ätit naturgodis på primarks golv
Shoppat
IELTS prov
Festat
Varit uppe 24 timmar
Nästan brytit min näsa

Nu ska jag snart dra mig till skolan, tog lite sovmorgon. Tyckte det behövdes när jag gick upp 5 i Lördags. Ikväll blir det musikal med Mamma och Anneli.



....



Bilder tagna av världens bästa bella andersson.

Herrejösses va kul det va att spela fotboll asså! Kommer bli sjukt kul att spela match mot ett engelskt lag. Men det som är ännu roligare är att min mamma kommer om ca 4 timmar. Före det gäller IP plugg. ojojo, nu ropar min värdmamma att det är mat här. Ha det bra!

When the stars go blue





Min vän Emmy, tycker det är väldigt kul att ta närbilder på mig. Här har ni två av alla dom hon har tagit. Ne, tror jag ska krypa ner i sängen snart. Imorgon är det sovmorgon, vilket BEHÖVS! tjing!

STÄDNING, MUSIK OCH B&J!





Det är det jag håller på med nu. Går så sjukt mycket bättre när man har lite glass. Mira skickade också en fjortislåt till mig, och då fick jag tänka på min och Idas lilla period. hahah! Glömmer aldrig när Ida skulle klippa mitt hår för jag ville ha mer coolare fjortishår eller när vi tryckte på idominsalva på läpparna. Kommer du ihåg Ida? hahah, uscah! Ne, tillbaka till städningen!

Imorgon kommer mammi och Anneli! läängtar, men förre det är det fotboll som gäller. Helt sjukt vad man saknar fotbollen, så imorgon gäller det igen.

HELT KNAS!



Tänk att för ungefär 4 månader sen hade jag en hel London resa framför mig, nu är den snart över. Det är helt knas verkligen. Tänk om någon skulle säga till mig, eey, du Lisa, i London kommer du bli kär i världens underbaraste person. Jag skulle verkligen inte tro på det. Men nu står man här i London kär och vill inte åka hem. Delvis för att det finns så sjukt mycket underbara peroner, men mest för att jag måste lämna det finaste jag har här nere. Ingen annan är Gustaf! Nee han har verkligen gjort min resa till den bästa och det känns som detta är bara starten på något riktigt, riktigt bra! Nu släpper jag dig aldrig, du betyder allt för mycket!

JAG ÄLSKAR DIG!

Sanna ord från hela mitt hjärta!





RSS 2.0