Det regnar, regnar och regnar lite till!



Måste allt säga att det bara öser ner här i London, när man går upp, går till skolan, kommer hem. Då längtar man faktiskt till sommaren lite! Och inga julkänslor får man heller när det öser ner, men va tusan det ska vi nog ordna. Jag och Emmy har planerat en riktig juldag med julfilm och bak! Ne, annars händer det inte så mycket mer än massa plugg. Känns som SSL bara pressar ut prov, inlämningar och redovisningar. Men på torsdag kommer Mamma. Lycka på det!






 


WHISKEY MIST!





Ännu en bra utekväll i Lodon! Det gillar vi, men dock inte mina fötter. Iallfall, bra musik och härliga människor. Det kan inte bli annat än en bra kväll.

FREDAGSMYS!



Nu har jag precis färgat håret på Emmy, herrejösses, hoppas nu att det blir bra så jag slipper bli halshuggen.. Iallfall, idag tog vi våran traditionella fredagsfika på Starbucks. Mys! Nu väntar jag med spänning här att Emmy ska bli glad. Ha en bra fredag!

TORSDAG!



Nu blir det in till Richmond med massa brudar, blir najs, slippa läxböckerna och allt annat och bara prata en massa tjejprat! Imorgon är det fredag vilket betyder mys med min pojk. puss på det! hejsvejs

SVART, VITT!




Tröja, hm. Lackbyxor, hm. Skor, din sko. Mössa, primark.


SHOPPING!





Lite skit som jag har köpt dom senaste veckorn! Allt från hm förutom shortsen som är från topshop. NU blir det snart mat här i huset med våran kinespojke, värdmamma och Bettan såklart!

SNYGGT!



Bilder snodda från sandrahenning.blogg.se

Okej, imorgon ska jag ta tag i mitt liv och fota det jag har shoppat här i London. Var allt för länge sen jag visade lite shopping nu!

UNDERBARA SYSTER


Helt sjukt att man kan sakna sin syster så mycket som jag gör. Okej, vi bråkar ibland som galningar men till och med det saknar jag. Vi har så sjukt kul tillsammans och vi lär ha det as bäst när jag kommer hem igen. Saknar och älskar dig syster! <3


POÄNGJAKT!





Idag har det varit poängjakt för SSL! Helt sjuk kul dag och vi fick ihop massa poäng, så nu hoppas vi att vi vinner hela skiten. GOOOO PEPPARKAKORNA!


turkost



Måste säga att jag gillar mitt nya nagelack från H&M!

LONDON



Är sjukt dålig på att uppdatera här. Men min data har gått sönder, skyller på det. Jaa va händer här i London då? Pluggar rövarna av oss, festar, shoppar och umgås med alla härliga människor. Kan ju säga att jag inte vill åka hem om en månad.


NI ÄR DET FINASTE JAG HAR!







Jag saknar er alla så det svider i hjärtat! <3

Gästbloggare

Hihå efter andra försöket lyckades jag komma in hit! Vill egentligen inte låta detta inlägget komma över den super söta bilden på lisafisa och gurrra, men nu blir det såhär ändå! hehe

Eftersom Lisa har gästbloggat från min en gång tänkte jag att det var dags för mig att göra detsamma! Idag satt jag och Lisa och tog vår fredagsfika i Kingston och snackade om hur allt varit och blivit i London sedan dess att vi kom hit. Alla möjliga galenskaper och knasiga saker som har hänt, men bäst av allt jag och lisa har byggt upp en vänskap vi förmodligen aldrig skulle gjort om det inte vore för att vi kom just hit, hit till världens bästa, underbaraste stad London. Så därför tänkte även jag sammanfatta lite utav de galna och roliga sakerna som hänt sedan vi kom hit, minnena vi skapat tillsammans och hur bra jag lärt känna lisa på dessa månaderna! (gör en favorit i repris på den du gjorde på min blogg)

♥ Eftersom jag känner Lisa så bra nu så har jag också lärt mig att Lisa har mycket kvar att lära när det gäller att dricka alkohol, dock har hon blivit bättre och bättre med tiden vi varit här! Hon dansar också sin egengjorda dans till Lady Gagas pokerface så fort hon får möjlighet till det och vill att alla skall dansa med! Hon är en hejare på att svepa i sig rosévin!! för att sedan lägga flaskan framför däcket på en bil.. Och blir väldigt röd så fort hon får lite spirre i kroppen, ibland så röd att om man sätter en kapsyl på pannan sitter den KVAR! Andra saker Lisa gillar är att bada i fontäner kl 2 på natten och tequila trots hon inte vet hur man dricker det. Mina vänner, festa hårt kan tjejen minsann! Ibland så bra att hon inte minns dagen efter vad hon sagt (!) "VI SKA VA VÄNNER!"


♥ Lisas pluggmotivation är itne den bästa. Men med en stor fet ben&jerrys går det lite bättre. Hon gillar också att pusha på folk att äta lika mycket som henne (och det är inte lite!). Enligt Lisa skall varenda kotte på denna jord ha ätit en hel STOR ben&jerrys på en gång, innan man lägger sig i graven! Och detta kan jag nu bocka av på ''att göra innan jag dör listan'' eftersom denna tjej stod och hoppade runt mig och skrek på mig för jag skulle äta upp allt och nästan slicka burken! ÄT ÄT ÄT ÄT DU KLARAR DET! Och det gjorde jag tillslut! Så att Lisa har aptit har vi nu förstått! Dessutom har hon fått min aptit att bli stooor! Såpass stor att vi bestämde oss att köpa upp hela starbucks en dag, blev så mycket att det blev pinsamt så då tar Lisa upp mobilen ger den till mig och säger: Emmy! Låtsas som att vi ska träffa några sedan så de inte tror vi skall äta allt själva! Jag tar upp mobilen och säger yeah yeah we're coming soon, yes yes see you soon!


♥ Lisa gillar att smyga med sina lovefeelings. Smyga så mycket att hon till och med helt plötsligt försvinner ur synhåll för mig och bettsy. Vi blir oroliga och smyger därför efter. Något vi aldrig kommer glömma. Satt bakom en staty i halvtimme, folk som kollade, vakter som blir oroliga när polissirener börjar tjuta, byter gömställe och slutar med att jag och bettsy sitter på en golfbil och åker diskret förbi skolans sötaste kärlekspar och knäpper en fin bild! Men inte slutar hon smyga om det för det! Då och då försvinner hon till toan ..


♥ Jag och Lisa har en tendens att ALLTID dra skämt för långt.. Hur många prov hade han imorgon? Var det 2? .. Jag minns inte riktigt, men vad var det som hände imorgon? Nedu jag minns inte ? Var det något med prov? .. Vem var det som skulle ha prov imorgon? Va? Prov imorgon? HAHA internskämt!


♥ Gilla att sjunga gör hon också trots att det inte är hennes starka sida! Men när hon väl sjuinger är det väl utvalda sånger som sjungs. Då blir det Jag knyter mina skor med Per Gessle eller sånger som Fågeln roger eller liknande! Jag knyter mina skor har dessutom fått en dans till som vi framför så ofta vi kan! En natt gick det såpass bra att vi till och med tjänade in några pence på sången och dansen, antingen för de tyckte vi var så bra eller för att vi skulle sluta sjunga? Who knows?


♥ Sen måste jag också skriva hur sjukt roligt vi två har tillsammans! Vilken underbar vän jag funnit här i London. Vad skulle jag gjort utan dig här i London? Härliga Galna och Underbara minnen vi skapat och en vänskap för livet. PUSS MY PUMPKIN! Ord från hjärtat :D från Emmy Altemyr.



RSS 2.0