<3
KÄRLEK!!

Matter London
Igår var jag och denna brud på matter i O2. Helt grymt var det och jag har alltid kul med figuren Emmy Altemyr. Var ganska kul när vi våldgästade Eric och Oscar på morgonen också. Bilder från kvällen kommer när hag har snott Emmys data för min lilla data har ju totallt gått sönder! Ha en fin kväll.

Shoppingsugen...... är bara förordet vad jag är just nu. Ge mig oxford street och några shoppingkassar så blir jag väldigt glad. Tur att vi har ett lov framför oss snart. Då jävlar! Behöver jag säga nått mer än svart är snyggt som tusan!

Måndag!

Måndag är en tråkig dag, 8-5. Men dagens hiss va kötbullar i skolan men Bettan och Ellen och att vi får lämna in historian efter lovet. Tack och lov för det! Nu blir det massa plugg. tjing!

Shorts: levis second hand
mössa: primark
päls: H&M


JALOUSVilket grymt ställe vi var på igår. Stort dansgolv och as bra musik. Inte sista gången vi går dit. Ne, nu måste jag skynda mig till Richmond.

nya sak!
Ja men visst är den ball? Mitt fynd idag, från h&m! Ikväll blir det iallfall utgång i London med tjejorna. Hel najs, så nu blir det en dusch och massa musik så jag kan börja tagga inför ikvällen. Ha en bra kväll!

HenningssonsHur glad blir man inte när ens mamma har verkligen koll på allt!jaja, Är inte alls avundsjuk syrran heller, bruden ska resa runt hela jorden och leva livet. Så när du ser detta Sandra så ring mig!


INTE OKEJ..... Att jag är så dålig på att uppdatera! Men va tusan, jag skyller på skolan. En vecka kvar till lov och då ska ni se att bloggen kommer vara på g igen. Tillsdess kommer lite bilder då och då!

Gårdagen
Sverige- Danmark var ju en riktig flopp igår. Så vi drog ett gäng till London eye och satte oss där och bara tjötade. Ne, nu ska jag snart möta upp Emmy vid Starbucks så vi får lite plugg gjort. En helt ny vecka innebär massa nytt plugg. Tjing!


!
När inte Bettan finns i närheten får man sätta kameran på självutlösaren! Sovmorgon till klockan 9 idag behöves kan jag säga. Annars är jag väldigt glad över att det är fredag imorgon.

jeans: hm
spetsbody: primark
T-shirt: gina
skinnväst: MQ

Lill-Lördag

Ojojoj va det pissar ner på oss idag! Jag gillar det inte. Därför fick de bli en helsvart outfit idag. Paljettjacka, bik bok. tights, hm. halsduk, MQ. T-shirt, primark.


-
Så här sprang man runt idag på Thorpe park. Leggings nya, hm. t-shirt, beyond retro. hoodtröja, primark. pälsväst, present från ida.

Thorpe parkFy i gatan vilken rolig dag! Massa åk, massa kö, massa skrik och massa onyttigt skit som gjorde att jag höll på att spy upp allt. Men det var sjukt roligt och speciellt sista åket när gubbjävlen skulle jävlas med oss så att vi fick sitta 50 meter upp i skyn 3 gånger så länge som alla andra. Herregud, jag och Emmy har nog aldrig vart så rädda.

Vi ska va vänner!Herrejösses vilken galen ikväll. Kan skratta åt emmy så jag döör! Men det är så det ska va, vi har ju allt väldigt roligt tillsammans. Ska inte ens säga när vi kom hem imorse. Men nu är det nya äventyr som väntar idag! Hejsvejs


Vi gillar fredagar!

Så fredag, och då slår vi klackarna i taket alla Halmstadbrudar! Så idag gick jag och Emmy till Starbucks och firade att vi hade klarat av en till vecka här i London. Härligt! Denna helgen ser riktigt bra ut.

tröja, bik bok. Halsduk, MQ. Strumpor, mammas.


HamptonIdag blev det att följa med Emmy till Hampton för första gången. Sjukt dåligt att jag inte har varit där tidigare. Menmen det var inte så mycket att se förutom Emmys sköna säng. Den ska jag sno till helgen tänkte jag!

Skor: din sko
skinnbyxor: zara
väst: hm


RSS 2.0