we no speak americano



Jag och mamma har taggat handboll på högsta grad i arenan! Drott vann med ett mål och jag kan ju säga att det var spännande! Nu ligger jag här i sängen i min ensamhet och hoppas att min sambo kommer hem snart! Imorgon är det Kulturdagen i skolan vilket betyder soft dag och det gillar vi!


kom igen, sommar nu då!



Idag har jag käkat kladdis med maria och bara pratat en massa skit. Det gillar vi! Dags kanske att ta tag i lite plugg kanske.

20 plus




Helt sjukt att det har varit så underbart väder idag! 20 plus och jag njuter av varje sekund!


kiss and hugs




Har precis varit ute och sprungit en runda här på morgonen, sitter och äter frulle nu! Ikväll blir det ännu mer jobb! såäre.. :)

parkmys



Idag har det först varit secondhand runda med Lina, hittade dock inget. Sen blev det parkhäng. fyfan va vädert är underbart. Vi har bara solat oss i parken lyssnat på The xx och pratat om framtiden och självklart taggat Emmaboda. Idag blir det jobb igen! Ha det grymt i det soliga vädert nu!

jag drar!



nice med helg, börjar om 15 min så är dags att sätta sig på cyklen till jobbet!!

We don´t celebrate sundays


Bella om exakt 2 veckor ses vi! saknar dig vännen!

Fredag imorgon ju! underbart. Dock ska jag jobba fredag, lördag och söndag! men jag ska få in lite secondhand shopping med Lina på lördag! mys.

den ska bli min!


Fashionsquad

Fyfan va snygg klänning. Den ska jag HA! Den kommer från topshop, sjukt bra att man åker till London om 2 veckor. Den ska bara med i resväskan hem.
Annars ligger jag och läse Oliver Twist, kan nog va den tråkigaste boken som finns.

just a ordinary day!



Träskona fick åka på idag! Annars har jag tagit en runda på Gallberget med Lina Lindberg och Syster. Känner ju att jag har ganska dålig kondis. Hur fan ska ja klara vårruset? Känner att jag börjar bli lite småsjuk också. Attans..

hejdå

Hej jag heter Lisa och jag har galet mycket i skolan vilket betyder nada life. jag sitter och äter philadelphia i bare, är väl helt okej. Dags för hemtenat i psykologi. Hejdå.


Come away with me




Jaa, strumpor är ju ganska snyggt om man säger så. Shiit va seg dag. Ne, nu måste jag göra något annat än sitta här. Och om ni undrar, så kommer mycket från Sandras garderob komma upp här, för hon shoppade ju inte liite kläder när hon var borta. tjingtjong

I <3 NY




Fin t-shirt jag fick av Syster när hon kom hem. Nu sitter jag och lyssnar på Bob Dylan ( va stolt Lina Lindberg) och tar det väldigt lugnt tills jag ska jobba klockan 6!

Just take a look!






Min och Sandras lya! Den är grym ju. Sandras förbannat snygga skor får stå och se snygga ut på en hylla med! Dom dära ska jag sno. Va duktig och gick upp 9 idag för att träna!

Hurry up Let´s go!




Har Sandras kläder på mig idag, både byxor och blus. Annars är allt mitt. Ska snart dra mig mot Hanna och Lina och spendera kvällen där. ha en bra fredgskväll!

HEY lovely friend!



Jag och vännen Lina! hon sa att jag var dålig på att blogga och jag erkänner, ibland suger jag verkligen! Så sjukt jobbigt att ta kort på "dagens" men jag lovar jag ska bli bättre på den fronten! Yes fredag imorgon och helgen ser sjukt bra ut! Och den spenderas som med vännen på kortet och en annan mupp!

Dagens nyhet! jag har blivit sambo med Syrran! vi har flyttat hemmifån. Så ska ta lite kort på våran lya tänkte jag!


Show me what I´m looking for..



Har varit duktig och sprungit en runda idag! Gick faktiskt riktigt bra. Så nu taggar jag till Vårruset som är 4 maj! Annars har jag inte så mycket mer att säga sååå hejdå!

HOLA




Ny fin topp som jag har fått från Sandra! känns som hon har skämt bort mig FÖR mycker nu när hon har kommit hem. Jag säger bara helt sjukt vad mycket fina ringar hon har köpt. jag ska låna med ett fett L!

I can´t stop this feeling I´ve got





folket är ju inte lite sega idag! kanske för mycket dricka igår? sitter iallfall och väntar på Sandra fortfarande! Har glömt att berätta om gårdagen, var hos Hanna med massa folk och det var sjukt bra. Och då såg jag ut som på bilderna typ..

Summerbreeze



Mina levis! jag vill bo i dom typ.. underbart att vädert är så underbart hela tiden nu, så det dröjer nog inte länge tills man kan gå runt med dom i bara ben! Snar kommer hela familjen hem och då får jag äntligen träffa syrran! MYS!

BELLA <3




HEEEY! vilken underbar dag har det inte varit idag! har solat och sen har jag träffat underbara Bella som har kommit hem från London över helgen! FYFAN va skönt att ha flickan hemma ett tag.


miss u




Imorgon kommer syrran hem från sin långresa! fyfan va hon har levt livet!. Men imorgon kommer hon tillbaka till verkligheten. Måste allt säga att jag har saknat henne.

CAM!!





NUNUNU! drar jag mig tillbaka till soliga Halmstad igen..

UNDERBART!!




Sjukt kul att träffa alla mina brudar igen!! Imorgon drar jag till Gällstad en stund sen blir det att dra hem till Halmstad igen. Måste ju också nämna om en måndad idag drar jag, Emmy, Lina och Hanna till London! Galet bra.

PÅSKLOV!!




Igår flyttade jag in hos Palmgren! just nu jobbar tjejen så jag är hemma ett tag. Imorgon drar jag till BORRAN och träffar mina fin fina galna vänner. Sen drar jag till Tranemo några dagar och sen tillbaka till Halmstad. GRYMT lov skulle jag vilja säga.

dagens detaljer



LOOV nu och måste säga att det behöver jag, har varit sjukt seg denna vecka. Om 30 min är det jobb som gäller, så måste fixa mig nu!


RSS 2.0