!!!!!!!!!!



2 bilder från Emmaboda!


I can talk



Jag håller på att ta körkort nu, inte det enklaste jag har gjort om man säger så. Men det går framåt i alla fall. Kaffe är helt klart guds dryck. Känner på mig att det är det jag kommer leva på i trean. Helgen ser mycket god ut också. Jävligt bra!


Dance so good




Hallå! känns som evighetersen jag bloggade och det var det ju också. AYIA NAPA var i alla fall grymt, önskar att jag kan visa lite bilder för er men det är ju inte så lätt när man inte tog några bilder. Ska se om jag kan sno några från face så ni kan få en titt. Annars då? skolan har börjat och äntligen bara ett år kvar. Sen har jag också tatuerat mig. Better together står nu föralltid på min och syrrans arm. Förbannat vackert tycker jag och texten är så sann som den kan bli.

ayia napa..


Bild från Rhodos! exakt ett år sen..

Om några timmar drar jag från Halmstad samtidigt drar 5 snygga brudar från Borås. Vi träffas halv 5 utanför Landvetter och tillsammans drar vi till Ayia Napa.. detta kommer bli galet fint!

You came out, and you were wasted!





Hej och förlåt, bloggen suger just nu! Men jag njuter stenhårt av sommaren som är kvar! hade det GRYMT på emmaboda, kunde inte bli bättre asså! Ikväll blir det Fiesta sen drar jag till AYIA NAPA med heta brudar kommer tillbaka den 16: donde.. och i den vevan börjar skolan så då kommer bloggandet vara mycket bättre förhoppningsvis. Den 18 ska jag gagga mig med... kommer bli sjukt bra hoppas jag. OCH lyssna på We Have Band folket.. ni kommer gillart!


RSS 2.0