Narnia
Narnia igår var super mysigt! Sov till halv 12 idag och känner att jag måste hitta på något NU typ.. Imorgon är det ju redan nyår, vilket betyder jobb för mig! GOTT NYTT ÅR!

I got nothing but love for you


Min duktiga vän Lina Lindberg som har tagit fotot.

Sämst är väl det första ordet jag kan komma på, sämst på att uppdatera. Men jag skyller på jultiden. Syrran har kommit hem från London och har umgåtts mycket med henne. Jätte roligt när hon är snäll, vilket händer. Sen har jag haft världens mysigaste jul. Skakade rumpan i Borås på juldagen med mina snygga vänner. Har haft ett superduper bra lov än så länge och bättre kommer det väl bli! Ikväll ska jag och syrran ut och äta och sen kolla på Narnia. Imorgon ska jag träffa mina andra 3 älsklingar vilket jag känner är på tiden. Ska försöka bli bättre på att uppdatera, blir mycket roligare för mig och er!

en tuff brud i lyxförpackning 
Äntligen ett par HELA CM! har gått runt med ett par som har varit hål i lite här och vart, men nu så. Tror jag seriöst ska göra en till tatuering efter jul. Vill så jätte gärna och har en idé, problemet är att den sak jag vill göra  ska vara inristat på min kropp hela livet, och vet inte om jag vill ha den saken där om 40 år. Jag vet att man ska leva i nuet men det är svårt asså. jajaj, får fundera ett tag till innan jag vet att jag är 100. Förresten, jag har jullov på fredag! YEAH! Har mycket att göra innan det så vi hörs när vi hörs! puss

i mitt hjärtaDet är måndag. Snart träning. Ledig imorgon, känns skönt. Sitter och lyssnar på Petter, har faktiskt märkt precis NU hur bra han är. Försöker komma framåt med pluggandet. 8 dagar kvar i skolan sen är det julavslutning vilket betyder att min älskade syster kommer hem. Tänker på dig varje dag. Sen helt plötsligt är man inne på vårterminen, längtar tills allt ät klart, på ett sätt, men samtidigt inte. Va ska man gör sen liksom? Ne, dags att sluta dagdrömma och ta tag i allt som ska göras, plugg, träning.

hejochhoydålig uppdatering här, jag vet.. Förlåt mia och julia! hehe. Men jag har faktiskt mina anledningar! En del plugg att ta sig egenom innan jullovet. Sånt är livet. I alla fall, har kollat egenom alla bilder jag och sis tog på Kreta. Shit vad jag saknar sommaren.. okej, om man pratar eller skriver om vädret är det bara kallprat men hallå, va kallt det är. Det blir helt klart en resa till varmare grader före balen och studenten med mina tjejer.

RSS 2.0