You´ve got the loveVäldigt dålig uppdatering här måste jag säga.. Har haft en grym helg, 7 töser kom till mig och det var fullt ös. Nu sak jag jobba om 20 min.

here we gooooooo!nu händer det grejer ska ni veta! Ska göra något med denna bruden som kommer bli grymt.. Mer säger jag inte men återkommer när allt är klart.. pusssss

DOG DAYS ARE OVER
mer bilder från Kreta!

det är måndag och jag är så fruktansvärt rastlös.. HEJ

hey soul sisterIgår var det Krogsöndag som gällde. Måste säga att det var sjuk kul! Nu ska jag dra mig till jobbet lite och göra ett schema..

likelikelike

3 bilder från våran feta terass i Kreta! Resan var verkligen hur bra som helst.. kunde inte bli bättre. Underbaradagar vid poolen ut och äta gott sen kolla på fotboll med en Corona i handen. Så såg väl endel dagar ut på Kreta.. Ikväll blir det bio ska äntligen se sex and the city. inte alls efter eller så..

back!JAG ÄR HEMMA! och jag har massa bilder att visa. Men nu ska jag snart sova för jag är helt slut. Men imorgon ska det komma upp lite bilder här.. puss

KRETA


bild som snygg josef har tagit!

INATT åker jag till KRETA! jävligt spontant måste jag säga.. så inatt åker jag och syrran. Borta tills torsdag! hej

dancing in the moonlight
Dålig uppdatering här.. Men jag har varit i Borås för fint folk har fyllt år. vilket har firats hårt. Helgen har varit grym. Så idag kom jag hem lagom till Sannarps Bal och måste säga att jag rös i hela kroppen. Folket var så fina och glada. Nu drar jag och sover snart, trött som en jävel rent ut sagt! OCH grattis en gång till min bästis CARLSSON som fyller år idag.. du är underbar. Sen får jag säga grattis till amanda och julia med! :)

one more timeDagen har varit GREAT! göteborg var grymt och man kan ju inte klaga på det fian vädret precis. Emmy körde grymt så kunde verkligen softa i framsätet. Orkar inte ta kort på det jag shoppade men det får ni se på i framtiden. Imorgon kommer Bella hem från London.. huuuur underbart.

walk idiot walk

Regn och regn.. är det verkligen 1 juni idag? Ska i alla fall upp till götet imorgon med Hanna, Emmy och Paulina. Härlig roadtrip det kommer bli.. Drar upp till mammas och pappas place nu. Ska grilla trots detta väder! puss


RSS 2.0