Hometown gloryEn bild från i fredags då jag och Lina satt och tjötade vid hamnen! Har nog aldrig varit så trött som jag har varit denna helgen! så tänkte att jag snart ska krypa ner under täcket faktiskt. Kolla på någon film och försöka sova bort förskyldningen som jag plötsligt har fått. jaja, godnatt!

this years love
Märker att jag inte har många nya bilder här på min data. Borde ta nya verkligen. Men sålänge får dessa två duga från en GRYM sommar 2010. Min kära syster säger att jag ska uppdatera. Kände att det var på tiden faktiskt. Syrran har ju tagit med sig sitt pick och pack och försvunnit till Underbara London för 4 långa och roliga år hoppas jag. Dock är det lite tomt här på kvällarna i våran lya. Jag tackar gudarna för spotify.
Idag har jag beställt min studentmössa. Den är as fin tycker jag. Lisa på ena sidan och på andra står det SP-Europa och där bak står det LONDON! Vill ha den i min hand NU så jag redan kan drömma om studentens lyckliga dagar. Helgen blir en lugn helg och det behövs om man tänker på förra helgen. Ska träffa Lindberg imorgon då blir jag lycklig. Sen på lördag ska jag träffa mina tjejer. Var är en helg utan er liksom?
Sitter just nu och skriver en text om våran underbara Strindberg... nja... så underbar är han inte dock har jag nog aldrig pratat så positivt om en författare innan. Nog om det. Syrran nu vill jag ha en lååång uppdatering vad som händer i London tack! Detta blev nog mitt längsta blogginlägget jag har gjort. grymt ju. Snart är det dags för idol och te. En vanlig kvällstradition för att komma bort från pluggandet typ..

Naked girlsEn bild från helgen. Fredagen var SJUKT bra, och monde yeux var NICE. Lördagen var väldigt mysig och söndagen var jaa som alla andra söndagar. Nu ser vi fram emot nästa helg. Funderar på att krypa ner i sängen nu. Ska ju trots allt orka en lång och seg risketta imorgon.

Something good can work
En bild från Ayia Napa, en bild från Kreta. Sjukt underbara resor gjorde jag i sommar. En med världens bästa syrra och en resa med helt otroliga vänner. Om 20 min börjar Kungarna av Tylösand. Ska bli roligt att se men fan va pinsamt.. vi skämmer ju nästan ut våran stad måste jag säga. Hoppas verkligen INTE man kommer med på ett hörn.

Almost everything
Bilder tagna av bästa Bella Andersson.

En ny måndag. En ny vecka. Tror den kommer bli riktigt bra, mycket teoriplugg men det är sånt man får stå ut med. Det är sånna här dagar man saknar London som fan med. Men jag blir glad när jag ser att 2:orna har det så bra. Snart är jag tillbaka hoppas jag.

teenage crimeFör det första förstår jag mig inte på Sandras data. Detta är tredje inlägget.. oteknisk antagligen eller är det datan som det är fel på. Slutade halv 5 idag, herrejösses jag var helt död. Ikväll blir det en lugn kväll och det är behövligt. B&J och annat gött ska man fylla magen med tänkte jag.


Nu kan du få mig så lätt.
Riktigt go dag! slutade kl 11. Träffade världens bästa Bella på stan, käkade lite sen skulle jag hjälpa bruden och packa. Hon drar och tågluffar runt hela Europa på fredag. OJOJ, inte alls avundsjuk. Sen tog jag den lång promenad på stranden idag. Händer allt för sällan. OCH nu försöker jag räkna lite matte... mmh, jaa det går ju sådär. Väntar på att syrran ska komma ner så hon kan hjälpa mig. I helgen drar jag till Borås och träffar mina heta kompisar där.

RSS 2.0