cowgirl




Hittade ett par cowboy boots idag! Tror detta är syrrans som hon använde på medeltiden typ.. vet inte om jag tycker om dom eller vad jag gör. Så skulle använde dom idag tänkte för att känna vad jag tyckte, Lindberg skrattade åt mig bara. Vet fortfarande inte vad jag tycker. Vad tycker ni? HISS eller en fet DISS?

harry potter



Ikväll ska jag just se premiären av Harry Potter! Ska bli sjukt kul, har sett alla andra filmer och jag älskar dom. Så jag hoppas denna är riktigt bra. Ska se den kl halv 12 så kommer väl komma hem halv 3 eller något. Riktigt roligt att gå upp till skolan imorgon... äschdå! Snart helg endå ju! :)


fuck you



Men oj va dålig uppdatering det var här då! Har i alla fall haft en grym helg i borran med mina fina vänner. Idag har jag jobbat PA hela dagen med Emmy. Gick riktigt bra. Så nu har vi bara våran slutproduktion kvar, sen är det rapporten som ska in och lite annat krims saker, sen jävlar är vi klara! Känns faktiskt skönt!

oh!



Nu gäller det att komma in i rutinern igen, detta var sista höstlovet föralltid. Ganska tragiskt på ett viss, men väldigt skönt på ett annat. På torsdag är jag ledig sen på kvällen är det STUDENTFEST med stort S, temat är nämligen S. Har ingen aning vad jag ska va än men det tar vi då. I helgen drar jag till Borås och träffar mina underbar töser, ni kan inte ana hur mycket jag saknar er just nu. Renate har äntligen blivit 18 år. Grattis. Så självklart ska vi fira henne riktigt hårt!!

svar till ellen




Hej Ellen! Självklart ska jag svara på din frågor. Först och främst, du har ju flyttat till världens bästa stad, London! Om du bor nära Liverpool street bor du ju också nära Brick Lane vilket jag älskar verkligen, grym shopping, god mat och snyggt folk. Sen tycker jag du också ska besöka Camden om du inte redan har gjort det! Notthing Hill är väldigt mysigt, många mysiga matställen och så kan man hitta mycket snygga smycken. Men annars är det väldigt viktigt att just hitta de ställen du tycker om. Jag tycker verkligen du ska åka till Thorpe park till våren. Är som Liseberg fast mycket roligare och MYCKET mysigare.
När det kommer till jobb så vet jag inte så mycket om det eftersom jag pluggade i svenska skolan! Men min kompis Bella jobbade i London. Hon gick runt på oxford och lämnade in sitt CV. Det gäller bara att vara social och öppen eftersom affärerna oftast gillar att anställa svenkar. Dock är det inte så bra betalt att jobba i affär så testa något annat om du har erfarnhetera inom det yrket, finns ju väldigt många restauranger osv.
När det kommer till festandet så måste man nästan ha kontakt med någon promoter, vilket är som en festfixare. Så om man ska ha det riktigt kul på klubbarna inne i London så ska man ha kontakt med promoters. Gå med i olika grupper på facebook och kolla runt så brukar det lösa sig! Annars så bor det ju VÄLDIGT mycket svekar i London så tror det inte kommer vara något problem att hitta ett härligt umgänge. Det tar bara tid och när du väl har fått jobb så flyter bara det på.

Annars tycker jag du ska åka runt i London, hoppa på en buss eller ta tuben någonstanns och se vart du kommer! Då blir det oftast roligast. Sen måste du hänga mycket i parkarna på våren, det är verkligen supermysigt att bara käka mat, dricka öl och bara ta det lugnt.
Oj, detta blev ett ganska lång inlägg, om det är något annat som saknas så är det bara att fråga på! Lev nu livet och njut i underbara London!

Heartbeats



Idag har jag spenderat ganska mycket tid på roberts, jag, Emmy, Hanna och Lina har fikat och tagit igen massa tid eftersom jag och Emmy har varit i London, och Lina och Hanna i Egypten. Sen har vi också pluggat. Har en stor redovisning imorgon! Måndagen efter lovet och allt..
Igår var jag med undebara Bella, vi har en as bra deal. Vi lånar kläder av varandra lite då och då så tröttnar man inte lika lätt på sina egna kläder! Så igår körde vi lite byten med varandra, jag lånade denna snygga halsduk och endel andra plagg. Ne nu ska jag ut och gå med mamma en runda.

sitting down here



Såhär såg jag ut på Halloween. Skinnbyxorna lämnade jag dock tillbaka eftersom de gick sönder direkt. Dålig kvalite eller så är det jag som är klumpig. Gick upp klockan 9 idag för att åka och träna. Nu sitter jag här och försöker plugga. Ikväll ska jag träffa Bella och hennes söta valp Hilda. Ha en fin lördag folket.  

HEY!




HELLO! jag är hemma igen.. känns sådär skulle mer än gärna kunna stanna några dagar i syrrans rum i Harrow och bara leva. Men om jag hittar något billig biljett så drar jag snart dit igen. helt klart. Annars har vi haft grymma dagar med mys, shopping, god mat och festande!

neeew





Här är min nya gitarr, ball grej! Annars händer det inte så mycket, väntar på att Sandra ska komma hem så vi kan dra till camden eller något! Ikväll ska vi dansa till.... ROBYN!! Hon spelar i London ikväll så förhoppningsvis, om allt går som det ska så får vi dansa till denna underbara kvinnans stämma ikväll. Vi får hoppas på det bästa helt enkelt. Ne nu ska jag fixa till mig här.

walking on the streets of Harrow




Ännu en super mysig dag med Syrran. Efter Sandras skola lagade vi en god lunch sen gick vi in till Harrow och mötte upp Sandras gulliga kompis Sophia. Där blev det lite shopping och strosande. Nu ska vi fortsätta myset här. Imorgon kommer det hända AWESOME saker. Ni får veta imorgon. pusss

helloo


Jag vid picadilly. Snodde bilden från Sandra!

Sitter just nu på Syrrans rum. Hon skulle iväg till skolan mellan 10 och 13. Så då tänkte jag passa på att få gjort lite plugg och kanske ta en springrunda runt parken! Vi får se vad som händer ikväll, kanske drar vi oss till Harrow, camden eller brick lane.


RSS 2.0