Onsdag? nee just det, Tisdag.



Jag verkligen hatar man tror att det är onssag istället för Tisdag. Då går veckorna så sakta. Har iallafall suttit en stund och gjot mitt historia arbte. Är snart klar. Skönt då kan man bocka av ännu en sak från listan. Väntar på att pappa ska komma hem så jag kan övningsköra lite. Har invigit mina skor för första gången i år idag med. :).
Skor: förra årets rea på din sko
jeans: CM
t-shirt: gjort själv
tygpåse: gjort själv
jacka:myrorna

På torsdag smäller det!


Då var man hemkommen från ett friskis och svettis pass igen. Skönt det. Hände inte så mycket i skolan idag. Fick tillbaka vårat naturprov som jag är väldigt nöjd med.
På torsdag åker jag till Thailand med mamma. Kul med en mamma resa.
jacka: hm
t-shirt: åhlens
skärp: myrorna
kjol: sytt själv

bio




Filmen var jätte bra igår.  Hemsk men bra. invigde lite av mina nya kläder igår med.
Jacka: myrorna
t-shirt: hm
skor och halsband: indiska
väska: myrorna
tights: bik bok
armband: gjort själv och presenter

En syster dag

Vi hann med lite shopping efter make up store idag. Tur det. Kände att det behövdes lite nya saker i garderoben.


Sandras shopping: skinnbyxor hm, smink make up store, glittertröja myrorna, transparent tshirt bik bok.


Min shopping. kavaj myrorna, jacka myrorna, bh hm, skor indiska och ormtights bik bok.


Så här kommer nog syrrans öga se ut på balen. Nu gäller det bara att hitta skor, smycken, studentklänning, fundera vilken frisyr hon vill ha. Det kommer nog ta en jädrans tid eftersom hon är väldigt kräsen.
Ikväll ska jag och sandra sitta och hålla händerna tillsammans i bio salongen till män som hatar kvinnor. Hanna skrev nyss att den var hemsk så en hand kan ju behövas.

hejhejhejhejhej


Blev inte så mycket stan i göteborg. Hann bara med att gå in på weekday i 5 min och monki i 3 typ. jaja får åka upp dit någon annan gång och shoppa. För mitt shoppingsug har blivit stort nu. Har iallafall ätit världens godaste cheesecake nu! :) Imorgon blir det make uo store med syster och sedan stan, sen träna och sist bio. Män som hatar kvinnor. Den ska ju vara hemsk men bra.

Tröja: JLindeberg
Väst: myrorna

!



Hej och hå fredag imorgon. Skönt. Ska åka med Hanna till göteborg. Sen blir det en syster helg. tummen upp för det. Men annars har dagen varit helt ok. Matteprov gick väl sådär. Idag hade jag iallafall på mig min mammas gamla tröja. Hon hade den i samma ålder som jag är i nu. Alttså ett tag sen. Tycker om färgen och de markerade axlarna.

Funderar på om jag ska ut och sprinag eller gå? springa, gå, springa? nee jag tar nog och går ett varv. känner att jag orkar inte springa.

Föresten om en vecka åker jag till Thailand. :)

min dag




tog bussen klockan 9 för att sedan gå till tingsrätten. Hela klassen skulle kolla på ett fall som handlade om misshandel. Riktigt interessant! Sen vidare till stan för en lunch. Tillbaka till skola för att ha en och en halv lektion. Sedan klockan halv 4 åkte jag till Hanna för att gå egenom ett jympapass som vi ska ha på idrotten. Hanna följde sedan hem mig, vi gick vid stranden och det var fint som vanligt.

Imorgon är det torsdag och matte prov. Öppnade böckerna i två minuter sedan stängde jag böckerna. Matte är så tråkigt så jag skiter i och plugga. Vet inte riktigt hur man ska plugga på ett matteprov.

PUSS



Med brudarna igen




Somsagt var ju med brudarna och åt igår. Åt en jättegod medelhavsburgare och en cheescake till efterrätt. Mycket gott! Vi hade mycket trevligt som vanligt! PUSS PÅ ER!

woooohooo



När Lina skulle ta kort på min outfit idag utanför mcdonalds så ropade Lina såklart wiiiihooo nu ska vi ta kort på Lisa. Så det kände sig som om alla vände sig och tittade så det är därför jag skrattar så mycket på bilden. Ska snart visa bilder från gårdagens middag och bilder från dagen.
jeans: CP
Skjorta: myrorna
T-shirt: åhlens
jacka, solbrillor, halsband: hm

nya


Dessa solbrillor köpte jag igår! Tyvärr blev dom inte lika fina på bild som i verklighet.

en rolig kväll


Idag var det sol när jag gick till bussen. Sen på eftermiddagen snöade det. Nu är det sol igen. Konstigt. Jaja ska iallafall ut och äta med brudarna ikväll. Trevligt. Nu sitter jag här och gör ett natur arbete. Ganska interessant för en gång skull.

Skor: dinsko
tights: weekday
mockakjol: myrorna
jacka+ solglasögon: Forever21
tygpåse: sandras

inne, ute



Sandra glömde din tygpåse idag. Tråkigt för henne, tur för mig. Måndag igen då. Har haft utvecklingsamtal idag. Gick bra!. Har köpt mina efterlängtade solbrillor idag med. Visar imorgon.

Tights: gjort själv
T-shirt: hm
väst: vero moda
skinjacka: hm
pälsväst: present från ida
tygpåse: sandras
Halsduk: en gammal en.

Till våren vill jag ha dessa på min fot


Sista dagen på jobbet idag för denna helgen. Jobbar mellan 13 till 21. Jag skulle vilja ha ett par träskor. Snyggt tycker jag. Ha en bra söndag!

21




Foto: Emma

Vi pysslade hos emma igår! kulkul. Sista bilden visar vad jag gjorde. Klockan 12 börjar jag och jobba. Bloggar inte mer idag så ni får ha en finfin Lördag!

Hos emma




Kom ju till Emma igår efter jag hade jobbat. Mycket trevligt. Åt god mat, skrattade och pysslade. Under ett x antal minuter höll emma och hanna på att göra massa cp miner. Puss på er tjejor.

fredag


wiiihooo :D fredag! prov, histori, engelska, hem. så såg min dag ut. Nu sitter jag här och äter lunch och väntar på att klockan ska bli tre så jag kan gå till jobbet. Idag har jag gått runt med mina klackar från dinsko och det känns i lilltån. Som dock bara har 1 kronosom carro. (internskämt) hahah. Sen efter jobbet ska jag till bushen Harplinge till emma och träffa tjejorna. Kulkul.
Ha en bra fredag!

det är ju vår för tusan!


Hur underbar är inte solen!? ååh vilka vårkänslor asså. Sitter här ute med laptopen i mitt knä och pluggar för första gången i år ute. Lovely. Ni är det bara att invenstera i lite mer solbrillor så man kan variera sig lite. Har redan hittat ett par på hm som jag ska köpa imorgon tänkte jag. Jag är så glad att man bara kan sitta i en kavaj och en pälsväst utan att frysa röven av sig:). Mindre roligt är att jag måste jobba klockan halv 6 ikväll. Ne nu tillbaka till naturkunkap.!

Solglasögon: Forever21

Vårkänslor


Då var det onsdag och veckorna bara rullar fram. I skolan hände det väl inte så mycket mer än att Lina och Hanna bestämde sig för att börja tävla mot varandra i att springa så långt som möjligt. Heja Hanna! Sorry Lina men jag måste svika dig denna gång.
Hur underbart är det inte att det är vår i luften. Helt fantastiskt. Vill nästan springa ner till havet och ta ett dopp men det får vänta ett tag.

Hallå


Tisdag idag alltså min pluggdag. Känns som jag tjatar varje dag om att det är mycket plugg men det är ju mycket plugg nu. Men det är bara att stå i och tänka framåt i tiden på roliga saker man ska göra. Annars har dagen varit mycket rolig. Jag Josse och Bettan skulle filma in en reklamfilm om våran tidning SIS. hahha. Kul hade vi. Och jag fick ett mycket bra reslultat på mitt allmäna språkkunskap. Bara det förhöjer dagen till 100%. Tillbaka till skolböckerna.
shorts: levis
linne: hm
kavaj: vero moda

spetskjol


Strumpebyxor: Lager 157
spetskjol: Present från ida
Tröja: mammas gamla

Lisa Durow


Idag fick jag ett fint email från Lisa Durow. Hon hade skickat en outfit till mig som påminde om mig. Och denna fina outfit fick jag. Så snygg, tycker verkligen om skorna och västen.! Vill också bo i LA som Lisa. Får väl flytta dit när jag blir äldre.

MISS YOU LISA!

Söndag= plugg


eller hur? Varje söndag sitter man bänkad framför böckerna. Det är nog därför jag inte gillar söndagar. Har iallfall hunnit med en tripp till flygstaden. Mamma skulle tvätta bilen och gå såg jag en bra möjlighet för att slippa skolböckerna ett tag iallfall. När jag skulle gå till jobbet igår följde mamma mig och då kände vi väldens godaste dofft, Jo grilldofft så ikväll blir det grillat. Hur gott? Ne tillbaka till skolböckerna.
Idag ser jag ut såhär:
Skor: dinsko
chinos: gina
t-shirt: H&M
skinnjacka: H&M( jag har demostrerat mot min vinterjacka)
Mössa: Bettan gjort till mig
Tygpåse: gjort själv


Lördag



Hallåsan! Idag började jag min dag med att åka in till stan. Hanna skulle göra ett repotage om burma så hon gick utklädd i stan med en slöja på huvudet och man såg bara ögonen. Kul att se hur folk bemötte henne. Sen åkte vi hem till mig för att jag skulle styla henne till en tidning som vi tjejor gör i skolan. Sen åkte vi hem till Hanna för att göra ett gympapass som vi ska ha på idrotten. Klockan 6 ska jag dra mig till jobbet så det blir ingen melodifestivalen för min del.
Såhär stylade jag Hanna idag. Allt från sechondhand.!

ha en bra lördag gott folk!

SPARA, SPARA, SPARA


Många kanske som jag beöver spara pengar till saker man ska göra på sommaren. Så jag tänkte visa hur mycket man kan spara på att göra kläder själv istället för att köpa det.


1381:-                                    80:-

1. Gå och köp en t.shirt på Stadium 3 för 99 kr eller 1 för 40 kr. Köp ett paket päror på br leksaker. Pärlorna räcker länge..
2 Klipp sönder t-shirten längst ner i 1.5 cm bred och klipp upp hur långt du vill ha på t-shirten. Gör detta ända runt.
3. Trä på en pärla längst upp på tyget och gör en knut. Trä sedan på en pärla längst ner och gör en knut.
DU SPARAR: 1301:-


Bikbok 199:-                                                40:-
1. köp en t-shirt å Stadium
2. Ta en sax och klipp sönder där du vill ha det på t-shirten.Jag klippte i ryggen och gjorde en knut efter varje hål.
DU SPARAR 159:-


Zara 549:-                                                              64:-
1. Gå och köp ett par ballerina skor. Dessa köpte jag på Wedins rea för 25 kr. Gå sen och köp ett paket nitar på en symaskins affär. Ett paket kostar 39:-
2. Tryck ner nitarna där du vill ha dom.
DU SPARAR 485:-      

redan fredag



Wiiho det är Fredag. Skönt Skönt! Fast min helg består av jobb. Bra för jag behöver pengar.
Fredag: Plugg, Jobba
Lördag: Träffa Hanna sen jobb
Söndag: antagligen bio med mamma och pappa.

Skor: din sko
Jeans: ceap monday
t-shirt: Åhlens
tröja: Svea
skärp: mammas gamla
halsband: Forever21

...


Tjohej! min chef ringde till mig precis, mycket jobb blir det nästa vecka. Puuh jag som har så mycket att göra i skolan. Jaja får väl ta med mig böckerna till jobbet. Torsdagen var iallafall bra, hade bad på morgonen vilket jag inte gillar eftersom böckerna blir blöta och an har klor på hela kroppen. Fick veta att jag och min grupp hade fått MVG på våran redovisning. BRA!

Kjol: monki
Tröja: gjort själv
Kavaj: H&M

jag vill ha


Jag skulle vilja ha en cool jacka som bilen ovan. Ett par skinnbrallor ska jag bara hitta. Sen letar jag efter en röd kavaj på secondhand sen vill jag ha ett par högklackade skor och och ett par gummistövlar. Ja det är mycket jag vill ha men jag vet att jag inte kan få allt. Så det är bara ut och leta efter några plagg som jag vill ha.

Onsdag



Allmän språkkunskapen gick faktist bra tror jag. Bra det! Har precis kommit hem från ett pass på friskis. skönt, skönt!
detta hade jag på mig idag. jag satte en knut på sidan istället på mitten. Lite annolunda men kul.

Jeans: Ceap Monday
Tröja: gjort själv
Skor: secondhand
Pälsväst: present från ida.

Förvandla dina plagg


Okej allmän språkkunskapen var så tråkig så att jag tröttnade. Istället hittade jag på något så mycket roligare att förvandla lite kläder. Jag tog en gammal tröja som är mammas och knöt in armarna och bara sådär hade det blivit en söt sommarklänning. Detta kan man nästan gör allt med armar på. Det är riktigt snygg med en skjorta. 



Före

Efter

10 mars


Tänkte jag skulle slänga in en dagens innan jag sätter mig och pluggar allmän tråkkunskap som malin sa i skolan idag. Stämmer faktist riktigt bra. Så det är det jag ska göra hela dagen. plugg, plugg, plugg.

Klänning: lager 157
Skinnjacka: H&M

Ha en bra tisdag!

Seondhandguide

Tänkte göra en liten secondhand guide här i Halmstad. Dessa secondhandbutikerna tycker jag är bäst:


Fiskaregatan 14 30239
Öppet: Varje onsdag 17- 19. Varanan Lördag jämna veckor 9- 13.
+ det är väldigt billigt. Skor från 25 kronor och väskor från 10 kronor.
- Går ej att betala med kort.



Myrorna. Karl XI:s 30236
Öppettider: Måndag- Fredag 10- 18 Lördag 10-15
+ Man får 10 % rabatt när man har CSN kort och det är nära
- Det är lite dyrare.

Bryngelhusgatan 9 30247
M-F 12-17 L 10-13
+ Billigt och bra
- Går ej att betala med kort

Flygaregatan 10 
Torsdag- Torsdag 11- 18 Lördag 9-14
+ Att dom håller på att bygga ut affären så att den bli änu större
- Det finns nog inget minus här.

Brogatan 25B 30238
Tis- Fre 11- 18.30 Lör 12- 15.30
+ Vill man ha kvalite ska man gå hit.
- Det är jätte dyrt.


Äntligen...


... har mina arband hittat hem igen. Dom har varit ute på lite äventyr ett tag men nu sitter dom på min handled igen. ! Dom två första har jag gjort själv och nitarmbandet har jag fått i present.

Bilder tagna av mig



Söndag


Såhär ser jag ut när jag pluggar! Går runt i bara ben och drömmer att det skulle vara sommar. Fast jag märker ganska snabbt att det inte är sommar när jag måste ta på mig en tjock tröja.! ne nu tillbaka till pluggandet.
Dagens Diss: allmän språkunskap
Dagens puss: att jag kan ligga i sängen hela dagen utan att röra en fena.

Vad gör ni en söndag som denna? Pluggar kanske som jag?

Plugg


Såhär vill jag att min hjärna ska vara just nu. Att jag ska kunna allt på allän språkkunskapen. Min hjärna ska lysa och jag ska fatta allt. Tyvärr är hela hjärnan svart. Suck. Jag orkar inte plugga.

Svart och fransar är snyggt.


topshop

Forever21

Kalas hos Lina




Var ju hos Lina igår :) vilken kväll asså! kan inte finna ord. Vi hade iallafall skit kul. Åt massa god mat och efterrätter som vanligt. Lina blev jätte glad för hennes present. Vi (Bettan) gjorde ett album med massa recept och kort. Sen fick hon också balonger där det stor Lina på och en Ben & Jerry´s så klart. Vi satt uppe länge och spelade spel. :) Klockan 4 tyckte dom andra att det var dax att gå och lägga sig men det tyckte inte jag . Istället började jag berätta sagor. Så jag la mig sist klockan halv 5 och gick upp först klockan 9.

Till Lina snart




Lina sa att vi skulle komma finklädda till henne idag. haha, vet inte riktigt om jag lyckades. menmen ska iallafall sova där över natten eller sova och sova kan tänka mig att vi inte sover så mycket. :) Ska iallafall bli mycket kul som alltid. Skolan var väldigt lungn idag. Hade labb med Hanna. Sen lyssnade på redovisningar och sen själv en redovisning. Kom hem klockan halv 2 från skolan.
Om jag inte bloggar från Lina så får ni ha en underbar freda kväll allihoppa. :)
Somsagt detta fick bli finklätt för mig idag:

Tihts: Ceap monday, weekday
Klänning: Monki
och sen röda läppar till det! PUSS


Snyggt


Jag tyckte helt klart att denna klänningen var snyggast från Balmains höstkollektion. Ser ut som det blir mycket nitar även i höst. Det gillas från min sida.

16.04



Hejsansvejsan! sitter här och pluggar lite halft. Väntar på allt söta Lina ska komma. Dagen har gått väldigt snabbt. skönt det! Imorgon ska jag och brudarna till Lina och firra henne för hon fyller 17 år nästa vecka. :) Vi tänkte också att vi skulle sova där.  Känner på mig att detta kommer bli en bra helg. Iallafall detta har jag på mig idag.
Skor: converse
Shorts: Levis secondhand
Linne: Monki
Kavaj: vero moda
Päls: Present från ida.

:)



Såg att det hade kommit lite mer besökare när snygging Julia tipsade om min blog. Kul tycker jag! hoppas ni stannar:)



ännu en dagens


Jag är efektiv på att ladda upp dagens outfit märker jag! Så här kommer vad jag hade på mig idag.
Skjorta: Myrorna
t-shirt: Hm
Halsband: hm
tights: Gina T

TÖNT


HEJSAN! Då har man suttit och pluggat engelska ett tag, uscha hinner ju inte göra en uppgift innan det har gått en timme!. Jaja dagen är i allafall fylld med plugg. Tråkig tisdag jag vet.! Ska ta ett break från studierna och titta på den rätte för Rossing. Vilket meningslöst pogram men jag kan inte sluta titta. Sen efter det blir det desperate housewives. Tv nörd är jag allt. Lika mycket som jag var nörd idag i skolan. Nördbrillorna var på, men jag gillar dom!

skor: Din sko
Jeans: Ceap monday
Tröja: sandras som hon har köpt i England
Väst: myrorna som jag har fixat lite med.

Tips


Jag måste bara tipsa om mina nagelack som kommer ifrån H&M. Själv tycker jag att hm:s nagelack är bäst och jag har dom i några färger. Nagelacket håller längre som jag tycker är superduper eftersom jag inte orkar måla var och varannan dag. :)

Ida jag tänker på dig klockan 8 imorgon. Se till att hela kroppen kommer hem på onsdag!

En helt vanlig måndag.


Då är man precis hemkommen från ett medelgympa pass på friskis ovh svettis :) underbart ju. Annars har skolan varit helt okej idag. Dagen har gått fort och jag känner att veckan kommer gå riktigt fort. :)

Jeans: CM
T-shirt: Idas som jag lånade igår.
Kavaj: H&M

UR&PENN



Sandras klocka från Ur&Penn. Den är snygg, jädrigt snygg faktist.  Den ska jag sno någon gång!. Klockan finns i svart och silver också.

Ha en bra kväll och missa INTE one tree hill :)

Turkost


asos

Forever21

asos

Jag tycker verkligen det är fint att ha stora, färgglada smycken. Jag skulle helst vilja bära upp dessa smycken till en vitt transperent tröja, levis shorts, klackar och ett par snygga glasbrillor!

DAGENS KLÄDVAL




Skinnjacka: H&M
Linne: Gjort till syster i födelsedagspresent
Kjol: Monki
Strumpor: Lindex
Skor: Converse

RSS 2.0