Jag diggar Linas shorts!!



Den är min, bara min!


En runda på stan.




Buss, stan, Bettan, Lunch med Lina Palmen, Affärer, Buss, Lina Lindberg. Så har väl min dag sett ut hittils. Nu ska jag och Lina sova men först ska jag visa en snygg sak jag har köpt idag!

Skinnkjol: Sandras från hm, som jag dock inte skulle ha på mig idag. Svettades som bara den.
linne: åhlens
skor: Hm

Påväg mot stranden..



Jajämensan. Nu blir det stranden igen. Hänger där 24/7 känns det som. Ne nu måste jag cykla. PUSSHEJ!

paljetjacka: bik bok
linne: Thailand
shorts: levis weekday
skor: primarket

Den där Sandra Henningsson



Det hände en liten incident här på morgonkvisten. Jag, Jullan, Robin och Sandra skulle dra ner till stranden, allt var klart och vi skulle bara dra ner. Då kommer Sandra skrattandes ut från toaletten. Då hade det kötthuvudet haft på sig mina solglasögon ( Dom som är på bilden) Hon hade ställt sig upp för att spola, då faller solglasögonen i toalettsolen och sedan förinner med i strömmen. Tror ni att mina solbrillor flöt tillbaka? nej. Dom ligger antagligen i något renkraftverk med allt bajs. Tack Syster. Du kan knappast bli klumpigare.

Detta är ju egentligen så jävla roligt. Men när det är mina saker, inte lika roligt. Hon har lovat att hon ska köpa något till mig för 50 spänn (?) Hallå, bra jobbat Sandra. Både snål och klumpig.

Frågade precis pappa vad vi skulle göra åt saken. Svaret blev: Vi sover på saken.

Just nu väntar jag bara på att det ska bli stopp i toan!

MORFARS

Igår blev det utgång. Morfars blev det och kul hade vi. Tur att man känner folk som känner folk vilket gör att man kommer in!

Nu blir det jobbet! Inte alls så lockande faktist när det är strålande solsken ute.

Sjukt mycket bilder för 1 outfit...






Ja hela 5 stycken. haha. Så går det när Renate är fotografen. Blev iallfall att visa magen idag igen. Snyggt! Mina skor gick sönder idag. Så jag tyckte det var en bra ursäkt för att köpa ett par nya. Fast så blev det inte riktigt. Det finns massa snygga skor på Scorett nu med. Problemet är ju bara att man inte vill köpa ett par utan ALLA!

Shorts: levis weekday secondhand
Tröja: mammas från stenåldern
Brillor och skor: HM

Imorgon blir det jobbet klockan 13 så också på Söndagen. Buuuh, då missar jag after beach :(

VARBERG!





Den sista bilden är ju bara för härlig. Jag och nate tog ca 20 såna här bilder och vi skrattde åt varenda en.

Varberg var såklart sjukt kul, trevligt och alldeles bäst. Hade jag förväntat mig något annat? Nej.
Sola, skratta och köra sexiga poser är bara en liten del av det vi har gjort idag.

Jag blev kär i Varberg på bara en dag! Renate och Malin såklart med. Fast det var jag ju redan innan!!

En dagens kommer upp snart med. Om det inte tar 20 min att ladda upp en bild som det har gjort nu! Jag kan knappast bli tröttare. Tur att det finns facebook som man kan kolla på samtidigt.

love is in the air










Jag och Jullan på stranden igår. Visst blev det fina bilder?

NU, drar jag ner till mina töser i varberg. Tjo va kul!

Det blir en kvällens





NY Klänning: cubus ( rea 99 kr)
skor: din sko ( förra året)

PUSS!

EXPRESSEN FREDAG..

Med för 3:e gången idag. KUL!! kommer bli en 4:e också. Köp om ni har lust vetja!

Nu ska jag duscha, fixa för att sedan gå till Gillberg´s för att käka med Jullan sen blir det mys på stranden! HEJ!

Ny bikini 49 spänn HM





stan



Ser ut som jag har en snopp men jag hade faktist knuten åt sidan!

cykelbyxor: hemmagjorda
t-shirt: gina

PÅ STRANDEN







Har stekt hela dagen på stranden. Resultatet blev en lisa som ser ut som en räka. Jullan, Sandra, Mamma och Jag drog in till stan inna med. Resultatet av det blev X antal kronor fattiga och hem kommen med två kassar. Visar någon dag.

Snart ska vi göra jordgubbar doppade i vit choklad! YUMMI!

FOTBOLL





Vi åkte ju som sagt in till stan på en runda. Fotboll på en stor skärm var det på stora torg. Vi satt där en stund men det var för tråkigt så vi drog till hemmakväll och hyrde film. Nu har Sandra gjort kladdkaka till oss!

Klänning: Sandras från gina
tröja: bik bok
skor: primark

Jullan här!




Nu ska jag och Julia dra in till stan. Träffa lite folk och kolla på fotboll! Tjejen tar sjukt snygga bilder med. Kolla bara på första. Svejs.

Kvällens





Fick precis ett sms av Josse! Lisa vi ska ut på äventyr...<3!
HAHA! jag har med mg kameran, får allt se om det blir några äventyr ikväll. Men det blir det ju alltid med Josef!
Ne nu måste jag rusa ner till henne så att hon inte blir allt för arg. Tjong!

Skor: wedins och lite hemmagjorda
shorts: levis myrorna
magtröja: gina
halsband: emmaus
tröja: bik bok ( ny!)
väska: fake chanel Thailand

Hej på folket!

Jag har oranga naglar och det är SOMMAR! Har varit på stranden hela dagen och mer fräknar har ploppat upp på näsan! Josef och jag ska gå på fotboll sen (?). Fotboll är ju inte min grej direkt fast jag har spelat det sen 6 till 15 eller nått. Jaja, mycket folk inne i stan iallfall, och det är ju alltid kul att titta på folk! Det verkar också som Josef går på något så denna kvällen kan bli full med skratt!


Midsommarafton





Gummistövlar: Johanssons
Paljetkjol: hm
Linne: hm
Skjorta: myrorna

Midsommarhelgen






















Denna helgen har varit så grymt bra!
Jag vill igen: 1. Låsa ute mig från stugan. Ida den kriminella låste upp dörren med en hårnål. 2. Ligga på gatan och ta kort. 3. Gå och lyssna på musik i natten. 4. Äta sjukt mycket fett mat. 5. Ha på partyhattarna hela helgen! 6. Gå till Lidel och köpa mycket slödricka. 7. Ligga och höra ida snarka. 8. Skratta hela helgen lång. 9. Kolla på Sunes sommar och spela in VATTEN SUNE på mobilen!

BRA HELG!




Jag var nog den enda personen som hade bara ben inne i stan idag. Lite kallt var det allt. Ikväll kommer mina brudar ner. Vi ska fira världens bästa midsommar och vi kommer bo i världens minsta och äckligaste stuga. (Ni ser en liten bit av den på bilderna). Men denna helgen kommer bli riktigt bra, RIKTIGT BRA! Om man glömmer alla dagar jag ska jobba då. Idag börjar jag jobbet klockan 4. Blir nog inte så mycket bloggande runt denna helg. Men sen efter det kommer det massa bilder hoppas jag!

Gummistövlar: johanssons
T-shirt: Thailand
väst: myrorna
cykelbyxan: Linas

3 bilder




Gummistövlarna och levis shortsen köpte jag i Göteborg idag. T-shirten köpte jag på Urban Outfitters förra året.

Detta har jag på mig idag




Skor: vagabond
klänning: lager 157
Skinjacka: hm

Liseberg













Liseberg var göör kul! Som jag och sandra sa: Spinrock is the shit! Den känslan i magen slår allt.

En bra start på sommaren!

Idag har jag träffat en go vän. Vi har varit ute och gått. Druckit tee och snackat massa gammal skit! Det gillars starkt.
Imorgon blir det ju Liseberg. Så det blir massa bilder från det sen. Kommer hem på Tisdag eftersom vi ska sova på hotell där med.

Bettan har fixat, Bettan har fixat!


Lisa har en busig kompis

Nu har jag smugit mig in här på Lisas blogg. Jag är så busig. Lisa ger mig sommarjobb så jag är Lisas personliga bloggdesignare. Sa att jag inte skulle lägga in designen förrän på tisdag men tänkte att jag lika gärna gör det nu! Hihi.
Men ni kommer att märka om Lisa inte tyckte om det som jag hade fixat för i så fall kommer hon bomba mig tills jag ändrar en färg hit eller dit.

Kram på Lisas läsare!

Sanna vänner













Dagen igår var obeskrivlig. Asså dessa tjejor är utöver det extra. Vi hade en sån jädra bra kväll. Vi fick sms av Lisa kl 17.30. Det stog på det sms:et att vi skulle göra en dans, som vi sen skulle visa upp. Sen när vi var klara med det skulle vi skriva poesi. Vilket var väldigt roligt. Vi kom till Lisa runt halv 7 tiden. Då mötts vi av söta värdar. Det blev presentutdelning. Ida fick en klänning och ett armband av mig. Lisa fick ett Sexlexikon och en tröja. Vi åt väldigt god mat och hade mycket flams och trams. Sen åkte vi vidare till Nittorp för fest. Jag kan inte beskriva med ord dessa tjejor. De är verkligen bäst.

Imorgon ska jag och syster till Göteborg. Sova på hotell och gå till Liseberg. Det kommer bli så kul.

vad händer?





Ikväll blir verkligen ut över det extra. Ida och Lisa P har något i kikarn. Jag, Renate och Malin vet inget. Herregud va kan detta vara? Om jag känner dom rätt kan det hända vad som helst. Det blir iallfall fest i Nittorp.

Klänning: hm
Keps: hm

Scorett


Såg på Linns blogg att hon hade bloggat om Scoretts höstkollektion. Dessa var ett par skor jag abslout kunde tänka mig. Sjukt snygga.

Ring




Sandra fick en jätte fin ring på studenten. Det är mycket snyggt med stora ringar som denna är.

Student outfit






Klänning: egen design. Sytt upp i Thailand
skor: Present från Sandra.
Röda läppar

Massa bilder från Sandras student













Det har verkligen varit en jätte bra dag, om man inte räknar med vädret då. SANDRA HAR TAGIT STUDENTEN! FY FAN VA HON ÄR BRA!

SOLEN LYSER SKÖNT?

Nu drar jag in till stan med en mössa på huvudet. Tror ni att jag lyckas få mindre regn på mig då? Nee, skulle inte tro detta. Men man kan ju alltid hoppas. Vi ses i Tranemo!

Självklart




Självklart blir det en outfit idag. Hade så mycket problem vad jag skulle matcha med min söta korsett från HM. Stog här hemma i evigeter. När jag hade bestämt mig att jag bara skulle ta på mig något slog denna tanken mig. Så det var bara att riva upp all packning på natten. Det blev iallfall korsett från hm. Skärp, myrorna. kjol, gjort själv. Cykelbyxor, Linas.

Jag sitter och lyssnar på Supertramp och väntar på bättre tiden. Eller vänta, det är bra tider för det är SOMMARLOV!

Skolavslutning





Jag kan inte fatta att det har gått ett år på gymnasiet. Ettan är slut, hur skönt? Det har iallfall varit ett underbart år med mycket plugg, träffat helt underbara människor som jag aldrig kommer släppa taget om. Glömmer aldrig första gången jag kom till skolan. Kände mig som en liten fågelunge och hellst skulle jag bara vilja hålla pappas hand. Men det var bara att traska in på skolan. Mobbad som jag var. Som tur hade jag pratat med Josefin en gång. Men det löste ju sig jätte bra ju.

1. Hanna och Lina är glada för att det snart är sommarlov. 2. Josefin och Emma med. Josefin hade jätte fint hår och emma med såklart. 3. Jag och Bettan firade att skolan var slut genom att sätta oss på torget och äta Ben and Jerry´s. 4. Min klass. SPEU08!!

Nu ska jag ta cyklen för att åka iväg och köpa expressen Fredag. Jag är med i den idag. Så köp den vetja.

Regna...






Ja det kommer det att göra i London så det är bara att vänja sig för mig och Bettan. Tur att Bettan är lite mer utrustad än mig med paraply och grejs.

Pezan och Bettan har varit här idag. Kul, vi har ätit tacos. SKRATTAT och åter igen skrattat. Internskämtet " HEEEY" är väldigt kul kan jag säga. Jag och Emma kollade på Notting Hill som åter igen gjorde att man längtade till London. Imorgon är det SOMMARLOV! Har precis packat för hemfärden till Tranemo imorgon. Sandra tar studenten imorgon. Studenten? Det finns inte i mina ögon änns. Herregud man har ängnat hela sitt liv åt skolan och plötsligt är det bara slut.

En otrolig kväll




tre bilder i busshållsplatsen




Strax dags för skolan då. Ska dit och göra ett prov och städa mitt skåp. Sen blir det hem till våran kära lärare Helge. Hade iallfall en jätta bra kväll igår. Lina L var här först. Jag säger bara HÄMD lina, HÄMD. haha. Sen bussen in till stan för en god måltid med tjejorna. Sen traska vidare till Espresso House för lite fika där. Mys. Sen skulle Emma, Lina och Hanna gå på bio. Så Josef cyklade hem och jag och Bettan väntade på bussen. Bilder på det sen.

Sitter här och är sjukt nerös inför provet. Om jag gör bra på detta får jag VG i Historia.

Isabelle Henningsson...



... Vi har samma efternamn. Lite kul sådär. Hej Isabelle. Go Henningsson. Ikväll blir det mat med brudarna här. Skall väl firra att det är snart slut på skiten. Fast jag har ett prov kvar imorgon. Vilket gör mig väldigt, väldigt upprörd. Men sen är det gjort.

kjol: made by me
skor: primarket
tröja: åhlens
fake skinnjacka: hm

jakandjil






Vitt är jävligt snyggt. Speciellt nu till sommaren. Åh bilderna säger att jag vill ha sommar NU! Bad, sol och en blå himmel.

3 dagar kvar till sommarlov..



Detta är min sista pluggdag. Sitter och övar på ett Historia prov som jag ska ha imorgon. Suck! Men sen är det över. Fick reda på att jag fick VG i matte idag. Blev skit glad eftersom matte inte är mitt starka ämne.

Skor: primarket
Short + paljetjacka: bik bok
t-shirt: gina
cykelbyxor: strumpebyxor som jag har klippt i.

Balen







Balen i Tylösand. Va fina folket var. Längtar så mycket till min bal nu! Kolla bara dubbelbussen fy fasen va coolt att komma med en sån.

200 inlägg



200 inlägg på bloggen. Hade iallfall detta på mig när jag kollade på balen. Var ju kallt.
Skor: Primarket
Machesterbyxor: CM
t-shirt: H&M
Halsduk: MQ
jacka: H&M
väska: Thailand ( fake Chanel)

Brinner?

Brandlarmet gick nyss. Jag håller på att laga mat. Alla fönstrer är uppe. Känner på mig att detta kan ta ett litet tag.

2 cykelbyxor





Idag på kvällen hade jag inget att göra innan Bettan kom så jag rensade ut hela garderoben. Såg att jag hade väldigt många färgglada strumpebyxor så jag klippte av ett par och satte på nitar. Snyggt blev det allt. Sen såg jag också att mina andra tunna strumpebyxor var hål i på tårna så då gjorde jag ett par cykelbyxor av dem med.
Imorgon ska jag plugga på ett hemskt prov. Uscha vill inte ens tänka på det. Ska nog också kolla på balen i Tylösand imorgon. Det är ju allt Sannarps bal.

Herregud, glömt att visa.






98 kronor H&M.

IDAG





Idag har jag: Brottas med Pappa, ätit mer än en liter Jordgubbar. Cyklat brevid när pappa har sprungit 700 meter.( Haha, 700 meter.) Har hoppat stuttsmatte med Josefin. Josefin har typ brutit min tå som jag känner just nu. Har pratat med Ida. Har stått på bordet och tagit oseriösa bilder. Har pratat om London. Hör just nu dansbandsmusiken strömma ut från högtalaren ca 50 meter från mig. Har haft beslutångest. Mitt ena ben har somnat för många gåneger idag. Har tänkt på gamla tider. Klockan är bara 17.09 det kan hända mycket mer grejer idag.

Min bästa vän, Ida Carlsson



Det är ingen vanlig idag för det är IDAS DAG! Grattis gumman. Egentligen skulle jag till Tranemo idag men ändrade planer eftersom ida ligger i sängen och har spysjukan. Stackarn! Men jag kommer att tänka på dig hela dagen. Ha en underbar dag och spy inte för mycket. Lisa saknar Ida mest för du är bäst!

Asos



Det är jädrigt snyggt med markerade axlar. Sjukt snyggt. Kolla tjejens frilla med. Man önskade att man vågade göra något sånt. Snygg klänning med.

En hat dag


okej, denna dagen har absolut inte varit bra. Har varit depp på högsta nivå. Men nu skiter jag i det för det är HELG! Ska iväg till jobbet om en timme så nu måste jag äta, fixa mig osv.

Kepps: hm
tröja: hm
jeans: CM
skor: dinsko
väska: lindex

Den är fin






En sjömanskepps blev det också idag. Tänkte kanske inviga den redan imorgon och jag känner fört. Det kryper i händerna på mig. Är riktigt rastlös. Förresten keppsen kommer från H&M och kostade 70 spänn. Ett kap rent ut sagt. 

en nya klocka


Som jag sa igår ville jag ju ha en ny klocka. Jag och Sandra gick in på ur&penn och denna blev det. Billig var den också. 98 spänn. Det är bra för man ser tiden tydligt också som ni kanske ser.

vind i håret



ÅH jag har bara ett prov kvar i skolan nu. Sen är det slut på ettan. Och matte provet imorgon räknas inte. Så jag belönade mig själv att shoppa lite idag. hahah, bra ursäkt. Sitter här och funderar på vad jag ska laga för kvällsmat ikväll? mmh?. Såhär ser min helg ut:
Fredag: Jobba
Lördag: Till Tranemo. IDA FYLLER ÅR! det ska firas kan jag allt säga.
Söndag: Tillbaka till Halmstad

Jag har på mig:
jacka: hm
skor: dinsko
kjol: åhlens
t-shirt: gina
skärp: myrorna

En riktig snygg klocka skulle jag vilja sitta på min arm just nu!





Gårdagen






Lite bilder från igår. Blev ju somsagt mat på Fridolf och bio. Jag tyckte filmen var jätte bra. Ne, bara två prov kvar nu. Sommarlov, Sommarlov ge mig Sommarlov.
Vi var på ett fruktansvärt tråkigt studiebesök idag, ville bara säga det. HEJ!

En underbar dag




Ett prov avklarat idag vilket känns väldigt skönt. Så idag ska jag unna mig en myskväll med Sandra innehållande shopping, underbart god fläskfilé på Fridolfs och slutligen bio. Änglar och demoner blir det, har hört att den ska vara bra. Ne nu blir det att plugga Grekiska basmorfem. Tjing

Linne: Thailand
Kavaj: vero moda
cykelbyxor: Snyggingen Linas som är så snäll att låna ut dessa till mig.
Skor: Primark som Sandra har gett mig.
Väska: Lindex

En dag




Idag har jag pluggat på stranden och varit "sjuk". Jag och också sprungit en på stranden. Alltså det blev mycket sand idag. Jag har fått inte lite mer grekiska ord i huvudet, fattar lite mer matte vilket känns väldigt skönt. En vecka kvar sen jädrans blir det sommarlov och sen London.

RSS 2.0